Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P35a19v50e70l 86K23u63d51r31y41s 5430405796870

Celkem nerozumim tomu okrajovani dyne? Skoda, ze tam neni vysvetleno proc? U hokkaida to totiz skutecne nema vyznam. Osobne hokkaido pecu a nikdy jsem nemel se slupkou problem? Krasne zmekne a po rozmixovani akorat prida barvu. Polivku delam na podzim celkem pravidelne a pecene hokkaido pouzivam i do chleba. Je to vyborna vec a urcite souhlas, ze to nestoji vic, nez par minut casu udelat z ni skvele jidlo. Pokud si clovek navic napece hokkaido do mrazaku, je to pak opravdu otazka minut, udelat z toho vydatnou polivku.

+5/0
doporučit
12.11.2018 10:00

Š67á44r29k91a 31M89a20t73y50á21š50o76v11á 1411475892289

a pročpak pan kuchař Pohlreich loupal to Hokkaido? A ještě tak pitomě..... kdyby si tu dyňu nakrájel na měsíčky, oloupal to škrabkou a zcela tence, byť zbytečně....

+4/0
doporučit
12.11.2018 12:47

D93a11n76a 80P91o17l20a36n36e37c68k52á 3716105877535

Není třeba loupat, slupka se krásně rozmixuje a polévku zahustí. Dávám zakysanou smetanu nebo jogurt, polívka má pak krásně navinulou chuť.

+4/0
doporučit
12.11.2018 12:45

P28e82t79r 93S34i77m50e72k 6611683399304

hokaido není třeba okrajovat. Pokud ji Polrajch okrájí, zbaví ji tím částečně chuti. Můj obyčejný recept: povařím cuketu,malou mrkev a hokaido ve vodě, rozmixuju se smetanou na šlehání, sůl, červená paprika. a konec. Pokud je správné množství papriky,soli,vody,smetany,..dýně, cuketa ze zahrádky,..chuť je vynikající pro malé děti i dospělé.

+3/0
doporučit
12.11.2018 11:12

M19a21r31e13k 40M23a49d39ž12o 9164754361182

Recept je hodně ubohý, ročně pěstuji kolem sta dýní Hokkaidó, jsou pravidelně na mém stole, no co pan kuchař a jeho neuvěřitelné sebevědomí... Alespoň mně nesedí, jak ten recept

+4/−7
doporučit
12.11.2018 8:10

Najdete na iDNES.cz