Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pohlreich: Tuhle omáčku se, chlapci, naučte. Žádná jí neodolá

Ve druhém pokračování Pohlreichovy show Rozpal to, šéfe! rozebral kuchař ten nejdražší a nejjemnější kus hovězího, tedy svíčkovou. A protože sama o sobě nemá tak výraznou chuť, vytvořil filet mignon obalený ve slanině a přidal k němu estragonovou omáčku, po jaké se každý jen oblízne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I80v54o 67B47o98u69š50e

18. 5. 2019 21:07

No nevím, vzít síčkovou a udělat ji tak aby chutnala jako slanina.......

0 5
možnosti
Foto

Vy nejste kuchař, že?

7 0
možnosti
LJ

Chuťově to asi bude dobré, ale je toho málo. Ten talíř je skoro prázdný

0 0
možnosti
PR

P63a70v56e55l 33R87i36e94d21l

18. 5. 2019 16:27

Dorazíš se chlebem. ;-D

3 0
možnosti
LT

L37i40b11o47r 55T12e12s31a55r

15. 5. 2019 12:37

no nevim jetli bych vegaterianku na to hovezi premluvil... Ale muzu zkusit...

0 0
možnosti
Foto

Ta umučena jarní cibulka vedle je jako na co?

2 4
možnosti
BB

No tak ja by som ju nezjedla, ani keby mi za to zaplatili. Z kúskov akejkoľvek cibule v omáčkach či polievkach mi dvíha žalúdok.

4 7
možnosti
Foto

Fakt? Zajímavý :) Já miluji cibuli. Nejlépe přiznanou - tzn. větší kusy.

7 0
možnosti
Foto

Ta uvadle vypadající cibulka se tam moc nehodí.

5 1
možnosti
JD

Zdendo!!! Umíš to ale nech si ty drahý fláky.Vař normálně a obyčejně.Snobárnu si nech pro svou restauraci.Něco normál co běžně koupíme nebo vypěstujeme a hlavně ukázat jak to nemršit při přípravě v tom si nej.I to grilování je spíš pro ty co nemají co dělat a víme všichni že z trouby je to vždy daleko lepší.Grilovat tak možná pravý steaky a jsme zas u snobárny a horních lepších lidech.Fakt nebudu někoho každý víkend krmit flákama z argentiských býků.

10 41
možnosti
BT

proc kazdy tyden? staci jednou za sezonu - a pak je fajn vedet, jak tak dobre maso spravne zpracovat

14 0
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít

27. dubna 2024

Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...