Diskuze
Spěch je pro přípravu steaků smrtící, míní šéfkuchař Volšička
Děkujeme za pochopení.
T36o69m13á36š 32T80a54t36í85č18e10k
Běžte s tím někam. Připravit chutný pokrm z kvalitního masa, na to nepotřebuju žádnýho špičkovýho kuchaře, na to si vycvičím koalu.
M94a53t19o72u49š 33B20á61r18t11a
Proč to není označeno jako komerční sdělení? nebo to redaktor dělal jen za obídek?
I24v81a38n 61M44i55n27á69ř
Zdá se, že dramatický titulek nenechá nikoho na pochybách - že při přípravě steaků, jde doslova o život.
T61o45m92á58š 65H17a32l23b67i44c81h
Já bych si nebyl úplně tak jistý tou americkou kvalitou,chuť a mramorování asi fajn,co se ale týče biokvality masa s tím mám problém,podle mých informací tam do nich "sypou" pěkný srajdy...
F66r79a11n28t95i82š72e73k 11M55o96s64s
Podle mých informací jim čtou pohádky na dobrou noc.
M40a21r87i73e 73Č86e34c37h66o34v71á
super clanek. Kdyz chci dobry steak za ne uplne ruinujici cenu, tak jdu v Brne do Monte Bu na americky rib eye, take maji svoje prostory na zrani masa a od nich mi steak chutna nejvic, ma az maslovou chut.
Takove ty klasicke "steaky" ktere nabizi vetsina normalnich restauracich uz prakticky nejim, lepsi je jednou za cas poradny.
J16a46n 87N11o49v35á64k
Klasicke stejky jsou nudne. Ochutnali jste uz stejk proparovany parou z moci?
Posledni sleh musi byt ale rozmarynovy!
J75a78k50u30b 22F62e42i78f71a81r
Nejlepší hovězí co jsem jedl bylo opravdu zmiňované wagyu z Kobe, to se prostě nedá s ničím srovnat. Ale i George Prime jsem si pochutnal, takže se asi vypravím do Monarchu
J25a24n 63N80o81v49á34k
Je to super.
A zkouseli jste maso starit i naletem masarek? Jejich larvy vytvori jemne mramorovani a chut i struktura je pak excelentni.
Š88á46r84k71a 60M29a42t88y41á66š19o97v35á
Wagyu od Millera z Mnětic u Pardubic a Black Anguse od Kalného z Mitrova....
M41a94t25ě52j 21M52ű69l90l33e95r
Vždy je dobré, když někdo o své práci ví první a poslední a detaily.. To se cení a vcelku mě těší, že takoví lidé ještě stále jsou.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!