Diskuze

Zvěřinu nechte dozrát či marinujte. Jen tak si doopravdy pochutnáte

S podzimem a časem honů se na naše talíře dostává i zvěřina. Pokud máte v rodině myslivce, asi víte, jak si s ní poradit. Ale když ji od někoho dostanete, může to být tak trošku danajský dar. Poradíme vám, jak maso zpracovat, abyste si opravdu pochutnali. A přidáváme dva recepty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvěřinu konzumujeme pravidelně, nikdy nemoříme, nenecháváme uležet a je vynikající.:-)

0 0
možnosti

Tak to nekdy zkuste nechat uzrat

1 0
možnosti

Laický dotaz:

na ten srnčí guláš potřebuju opravdu kančí kýtu,já abych věděl co trefit,pořádek musí bejt.

Možná by neškodila drobná kontrola před zveřejněním,pletete svým čtenářům hlavy.!!

0 0
možnosti

Je videt ze jste skutecny laik...kanci kyta je na srncim gulasi to nejlepsi��

1 0
možnosti

E52w70a 40N21o87v61o93t42n67á

24. 11. 2019 8:36

Udělat srnčí gulás z kančí kýty to chceopravdu mistra. ;-D;-D;-D;-D;-D

6 0
možnosti

J86i26ř77í 79N14o96v22á54k

23. 11. 2019 20:37

Já bych Zvěřinu ani nemarinoval, ani bych ho nenechával uzrát. Já bych ho rovnou poslal do Brusele.

0 0
možnosti

J26i12ř31í 87F26o66g51e55l

23. 11. 2019 8:42

Dříve, když ještě byly normální zimy, tak to co se v listopadu a prosinci nastřílelo viselo na trámu na půdě a postupně se zajíci brali až do března. Nikdy se nic nezkazilo a maso bylo skvělé.

Jenže to byly časy, kdy se za jednu leč střílelo na sto zajíců. Takové množství teď s bídou běhá po celé honitbě.

6 0
možnosti

To musela byt pochutka taky 3 mesiace odlezany zajac...

0 1
možnosti

to jim mohla rici uz moje babicka, ze zajic a divocina se musi namorit

0 0
možnosti

J16a86n 24Š18á65l73e77k

23. 11. 2019 6:05

A jak připravíte 4 porce poctivého srnčího guláše? Potřebujete 600g kančí kýty... Čtete to po sobě?

14 0
možnosti

Já jsem začal s přípravou a teď to můžu vyhodit. :-D

5 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.