Diskuze

Devatero Pohlreichových snadných receptů, které s chutí uvaříte i sníte

Jednoduchá jídla televizní šéf miluje, stačí na ně pár kvalitních surovin. A vědět, co s nimi. Proto Zdeněk Pohlreich vydal Takovou normální kuchařku, z níž jsme pro vás s jeho požehnáním vyzobali devět receptů. Mohou vám trochu ulehčit tuto zvláštní dobu, kdy často nezbývá než vařit doma sami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jinak mě tedy rozesmálo tradiční selské jídlo s oliváčem. Myslím, že sedláci pečené brambory omastili spíš sádlem.

0 0
možnosti
Foto

P62a25v67e21l 10B72r18u11s

20. 4. 2020 16:15

líbí se mi, že v receptu je "chemicky neošetřený citron" - tedy asi z vlastního skleníku a v dalším receptu rajčata z konzery, která jsou ZARUČENĚ bez chemie ;-D;-D;-D;-D

1 2
možnosti

Myslím, že chemicky neošetřený citron bude někde mezi biopotraviny, takže vlastní skleník není třeba. A já jsem skutečně rád, že to tam je napsané, protože koupit si obyčejný citron, a jeho kůru si pak strouhat do jídla... Leda by se to předtím pořádně očistilo. Nejlépe benzínem.

1 0
možnosti
Foto

P75a87v41e53l 63B29r42u86s

20. 4. 2020 16:12

reklama na někoho, kterého mám sice rád, ale který si hraje na velkého kapitalistu a přitom by chtěl regulaci počtu hospod. kdo chce, tak si ten rozhovor najde.

0 0
možnosti

A něco nového by nebylo? Tohle přece zná každý... 8-o

1 3
možnosti

Jen dvě technické poznámky - kupuji strouhaný parmazán a nikdy se mi nestalo, že by se mi ve smetaně nerozpustil. A pokud se připravuje smažená rýže, je potřeba ji uvařit den předem, vychladlá se daleko lépe smaží než zrovna uvařená.

10 0
možnosti
Foto

Super recepty,to se dá ale od Zdeňka čekat, akurát myslím,že ne všechny jsou pro ty ne zrovna majetné ;)

0 2
možnosti

já tam tedy nevidím nic, co by měl být problém sehnat, ať už z hlediska dostupnosti nebo financí, leda snad kvalitní konzerva tuňáka...? ale ani to už dnes není problém

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

David Matásek: V mládí jsem jezdíval na tábory. Teď na chalupě i včelaříme

30. března 2024

Jak žije dlouholetý člen Národního divadla, hvězda seriálu Polda, otec čtyř dětí, a dokonce už...

Místo zeleného piva tabaskové či rajčatové. Pivovary se experimentů nebojí

29. března 2024

Premium Rajčata, tabasko a worcesterská omáčka nebo kopr, okurka, jogurt, pepř a sůl. I takhle mohou...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...