- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mně nejvíc chutná zabalený do plátku anglické slaniny a následně upečený
Já mám taky rád anglickou slaninu, ale nekazím si její chuť chřestem.
Ten recept na holandskou omacku je hodne alternativni teda...
Tak jsem přišla z nákupu s bílým i zeleným chřestem a jdu to poprvé zkusit. Nikdy jsem to ještě nejedla. Bílý se prý loupe. Oba pak spařím a osmažím na másle. Bude to mňamka. Že jo?
Chřestová polévka ze zeleného chřestu je úžasná.
Jen ta příprava záhonu na chřest není snadná.
S holandskou omackou a bramborem ho mame radi to d3lame tak 2x v sezone ,ale docela ho delame pri grilovani k masu
Užívám, včera jsem ho měl s míchanejma vajíčkama (Revuelto de espárragos con jamón) - za deset minut hotovo, a vůbec to nebylo špatný.
Copak, zase si nějaký pěstitel objednal článek na podporu prodeje chřestu?
Koukám v krámech, že to skoro nikdo nekupuje.
Já ho zrovna mám v lednici. Když jsem ho kupovala, byla bednička z větší části vybraná, takže to evidentně někdo kupuje. Nicméně recepty mě zklamaly.