Diskuze
Žebírka svázaná do snopu, maso zkombinované s čokoládou. Čtenáři grilují
Děkujeme za pochopení.
P24e60t59r 22Š73r63a41i41e87r
Všechno pěkné, ale když si koupíte opravdu kvalitní a odleželé maso, je věčná škoda ho prznit nějakými marinádami a žádné naklepávání není potřeba ... naposledy Iberijské vepřové z německého Kauflandu, dokonce "v akci", předtím úžasná (česká) krkovice kupovaná u Sváčka ... Omáčku si dám bokem.
B13ř21e80t70i94s60l26a87v 12B36r33o40ž
Kdysi jsem četl názor p. Pohlreicha, že hrob českých kuchařů je jejich kreativita. Nu, tenhle článek mu dává za pravdu.
P98e98t35e58r 17K30n11a37p19e31c
Struhany syr na grilovanom bravcovom je symbol cesko-slovenskej gastronomie
M73i64c56h23a76l 70S82t18e61h25l12í83k
Stejně jako kuřecí plátek se sýrem a broskví :)
V59o91j14t59e74c67h 45S59t23o82j45a73n
"Grilujeme asi 4 hodiny na grilu rozpáleném na 160 °C, dokud teplota uprostřed masa nedosáhne 92 °C. ".
A to porad grilujeme, nebo uz nahodou peceme?
P56e23t21r 69B34o42ž73e80k
Mě by hlavně zajímalo, jak na tom venkovním grilu udrží tak dlouho tu teplotu a bez přikládání.
Nebo tam při pečení sype uhlí ?
P40e22t27r 59T44a67t64a83r52k91a
Dávám přednost klasice bez čokolády, svazování, injekcí a sýrů. Nejlepšį maso je to bez focení, z grilu rovnou do papuly.
J12a32r96o34s19l30a29v 73K60o72u83t62s39k88ý
Přesně tak ! Kdo tyto hnusy vymýšlí
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...