Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Američani žijí na polotovarech, neumí uvařit ani těstoviny, říká foodpioneerka

Je to deset let, kdy se na blogu na iDNES.cz objevil zázrak jménem Anna Grosmanová. Středoškolačka se tehdy rozhodla „převařit" celou českou kuchařku Marie Sandtnerové. Od té doby je z ní absolventka vysoké školy, její vášeň pro jídlo se nezměnila, jen nabyla jiné podoby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jojo, Anna Grosmanová byla tehdy hvězda na zdejším blogu (který měl mimochodem mnohem víc autorů - přečíst všechny články by bývala tvrdá dřina). A není divu: holka pěkná, podnikavá, chytrá,, vtipná - no kdo by chtěl víc? ;-)R^

0 0
možnosti

I78v36o 59Č50á30n

8. 8. 2020 21:03

Blogy už mají svá nejlepší léta za sebou... už se tolik nebloguje... tehdy bylo moderní mít svůj blog, dnes má zase každý Instagram...

0 0
možnosti

Založ si malé hospodářství a vyzkoušej si to

0 0
možnosti

Tak možná by dívčina mohla na webu vytvářet i něco jako slovník zemědělsko/městský. Popř. dělat "reportáže" z pohledu co městským lidem chybí ve znalostech. Normální měšťák skončil ve znalosti zpracování zem. produktu někde v 1/2 minulého stoleti, když se ruční vázání snopů a dělání povřísel nahrazovalo samovazacem. Jak dál probíhá cesta obilí, zeleniny apod. Nebo třeba jak se změnila struktura pěstování - tím myslím to, že (nevím jak u nas, ale globálně určitě)např. vítězí produkty s vyšší specifickou váhou (např. melouny). Když stejně velký "míč" místo 3kg váží 5kg, už je to pro pěstitele pěkný zisk navíc.

A taky jak se upravuje sadba, hnojení a vůbec zkusit popsat rozdíl mezi "pěstováním a zemědělskou výrobou"... Těch témat by bylo o čem my měšťáci nemáme páru...

2 0
možnosti

I25v57o 19Č22á71n

8. 8. 2020 21:01

Jenže, a to ona ví, se jim to musí podat srozumitelně a v časově stravitelném podání...

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu

11. dubna 2024

Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Hlavonožci jsou velmi inteligentní, mají výbornou paměť a učí se, říká zooložka

17. dubna 2024

Premium Chobotnice, sépie, olihně či obří krakatice. Ti všichni patří mezi hlavonožce. Jejich život je pro...

Kocoura jí přejelo auto, naklonovali jí dva stejné. Povahu zaručenou nemá

17. dubna 2024

Premium Za naklonování kočičího mazlíčka, o kterého přišla v jeho pouhých pěti letech, zaplatila Kanaďanka...