Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Michelinský kuchař Láďa vaří lidem v bytě. Dezerty kreslí i na ubrus

Je mu dvacet pět let a vařil už v několika michelinských restauracích v Česku i Evropě. Ladislav Floreán navíc nabízí netradiční službu – bytovou restauraci. Několik hostů se sejde a on jim servíruje pěti- až desetichodové menu. Zážitek v bytě vyzkoušel i reportér Matěj Smlsal s blízkými.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super nápad, jak se šikovný kuchař mohl během covidu více než uživit. Mě se to líbilo, klidně bych zašel. Plácání jídla na "stůl" bych nemusel, ale i menu skvělé.

3 0
možnosti

Ať už ta zážitková kuchyně jednou skončí. Dobré jídlo je s dobrým pitím a v pohodě, aniž by ho člověk musel "prožívat". Ubrus nepomalovává kuchta, ale mění pingl, když je pocákaný nebo plný popela ze špinek. Pokud bych před sebe dostal někdy kostku ve skluzu, doufám, že bude dost pevná, aby mohla způsobit vážné ublížení na zdraví.

1 0
možnosti
Foto

A56n91n24a 68V28e30s32e97l48á

24. 5. 2021 21:45

Kuchař je zřetelně výtvarně nadán, jídlo vypadá úžasně...

0 0
možnosti

Minul se povoláním, jako malíř by vydělával víc - a nešířil špatný styl.

0 0
možnosti

Jsem si říkal, co je to za nového českého Michelinského kuchaře a ono ejhle, totální mizinformace iDnesu. Jděte s tím titulkem někam.

0 0
možnosti
Foto

Supér R^ Ale to bych v životě nesnědla. Já už bych nemohla po prvním předkrmu.

5 0
možnosti

Proboha co je to ta se za nadpis.To že vařil v Michelinské restauraci z něj ještě nedělá Michelinského kuchaře.Proberte se už v té redakci.

10 0
možnosti

Naházet dezert na ubrus i když teflonový, ne děkuji. Divná doba, abyste v dnešní době prorazili musíte šokovat? Galaxii v žádném případě.

1 2
možnosti

Obraz má připomínat galaxii? 8-o

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc

24. dubna 2024

Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...