Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit

Trhané maso je velkou módou, která k nám přišla z Ameriky. Jeho tajemstvím je to, že se velký kus masa peče dlouho při nízké teplotě tak, aby se nakonec úplně rozpadalo. Že to lze připravit i na grilu, dokazuje Zdeněk Pohlreich v posledním dílu sedmé série pořadu Rozpal to, šéfe!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

aby to mělo fakt výrazně jinou a lepčí chuť než z trouby, tak by to musel bejt gril na dřevěný uhlí. ovšem vychytat zrovna na něm 120 °C a ještě minimálně půl dne, to se mi ňák nezdá 8-o

0 0
možnosti
AS

Ano přesně proto si jádla z trhaneho masa nekupuju. Tváří se to že toho je kupa , stojí to víc a přítom je to v reálu jen předkrm.

1 1
možnosti
DK

trhané maso je móda, vůbec mi ty nitě nechutnají

3 1
možnosti
LN

J34a47n 58Č97e74r94n53ý

23. 6. 2021 10:20

- Máte gril?

- Mám!

- Tak výborně. Ud+ěláme si mňamku. Připravíme si maso.

- OK.

- Hodně tam toho koření dejte, víc!

- Jasně...

- A teď to šoupněte do udírny.

- Kamže????!!!

7 0
možnosti
RK

R85a85d15i91m 67K97o15k95t45a

23. 6. 2021 17:35

Do grilu s poklopem a teploměrem a nepřímím grilováním :-P

0 1
možnosti
LN

To pan Pohlreich nečte iDnes nebo co? Jasně se napsalo, že lidi milují maso upečené na plynovém grilu !!! A co napíše vůdce je pravda!

2 2
možnosti
OU
RK

R85a14d13i75m 77K58o63k75t26a

23. 6. 2021 17:08

Mám gril a používám ho i jako udírnu. Víceméně gril s nepřímím grilováním, poklopem a telpoměrem...

1 0
možnosti
JB

J91a43n 62B36e62d74n98á26ř

23. 6. 2021 3:55

Zneněk to je PAN kuchař.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...