náhledy
S těstem se velmi špatně pracuje, je měkké.
Autor: Marek Burza
Pomoučenou rukou jen opatrně těsto vytvarujte do tvaru válečku.
Autor: Marek Burza
Jako "mezistanici" můžete zvolit pomoučený vál.
Autor: Marek Burza
Pro usnadnění si můžete pomoci kapkou olivového oleje.
Autor: Marek Burza
Těsto při vyklápění shrnujte z mísy opatrně stěrkou.
Autor: Marek Burza
Při druhém pokusu jsme udělali těsto moc řídké, nakonec nám v troubě nevyběhlo.
Autor: Marek Burza
Druhý kousek byl pórovitější.
Autor: Marek Burza
Tato ciabatta se moc nepovedla.
Autor: Marek Burza
Ciabatta má na plechu hodně nepravidelný tvar.
Autor: Marek Burza
Tady jsme to s kynutím přehnali. Ač recept radí nechat těsto třikrát zvětšir objem, jakmile se do něj sáhlo, veškeré bubliny zmizely.
Autor: Marek Burza
Umíchali jsme řidší těsto.
Autor: Marek Burza
Přidali jsme trochu olivového oleje.
Autor: Marek Burza
Přidali jsme trochu olivového oleje.
Autor: Marek Burza
Druhá polovina droždí
Autor: Marek Burza
Hrnek mouky vážil 150 gramů.
Autor: Marek Burza
Umícháme řídké těstíčko a necháme pracovat přes noc.
Autor: Marek Burza
Přidáme 1/2 lžičku sušeného droždí.
Autor: Marek Burza