náhledy
Voňavé domácí uzené se k nám z Ameriky a Británie vrací jako staronový trend.
Autor: Profimedia.cz
Na domácí udírny byli pyšní už naši dědové a tátové a mnozí mladí na jejich zkušenosti navázali. To se teď hodí.
Autor: Profimedia.cz
Udírny domácí výroby jsou u nás tradicí. Tady například pan Mikovič v pořadu televize Prima představuje svoji pojízdnou udírnu, jakou si podle něj zvládně postavit každý šikovný kutil.
Autor: FTV Prima
Stará garážová kamna se prý dají sehnat za cenu kolem tisícovky, budníček na uzení pořídil pan Mikovič za cenu materiálu, tedy zhruba za 1 500 korun.
Autor: FTV Prima
Stará garážová kamínka udírnu snadno utáhnou.
Autor: FTV Prima
Uzené maso i párečky vypadají po vytažení z udírny lákavě.
Autor: FTV Prima
Vlevo kostičky sýra v punčoše před vyuzením, vpravo po vytažení z udírny.
Autor: FTV Prima
Rozkrojená „hroudička“ uzeného sýra po vytažení z udírny
Autor: FTV Prima
Udit se dá i na balkoně, stačí dva květináče a plotýnkový vařič.
Autor: Martin Kuciel, www.cuketka.cz
Přenosné udírny nejsou od věci, využijete je během sezony a na zimu uložíte.
Autor: Udirny.cz