Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Když hamburger, tak z masa. Neskutečná dobrota podle Pohlreicha

"Sáhnete do okýnka, dáte si pár rozemletých kopyt a žaludeční rodeo může začít," takhle vidí většinu hamburgerů koupených na ulici šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Neví, co vlastně obsahuje neidentifikovatelné kolečko sevřené dvěma půlkami gumové housky, a ani to vědět nechce. Správný burger má být z masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

svobodnik Halik

3. 6. 2011 12:47
ručník

občas mi přijde,že si z toho masa dělá ručník....30x to poplácá a pomačká z každé strany....Asi by mi to moc nešmakovalo...

0 0
možnosti
RCŘN

rytíři co říkají NI

2. 6. 2011 13:58
0 0
možnosti
OK

Kurri22

31. 5. 2011 22:56
Zdendovy rady jsou k nezaplacení

"Nasypejte tam všechny přísady najednou, až pak začněte ručně míchat, ať se nemusíte třikrát utírat." ;-D

Kam se na něj hrabe Babica. Tohle mi připomíná jednu scénku z Mládkovy show, kde Mrázek asi 10 minut vysvětloval, jak si správně namazat chleba máslem.;-D

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

1. 6. 2011 13:36
Re: Zdendovy rady jsou k nezaplacení

;-DR^

0 0
možnosti
IUPS

ičmeka už potřetí smazali

31. 5. 2011 17:29
jaký kupujete na burgery housky?

?

0 0
možnosti
MO

mysack

1. 6. 2011 22:16
Re: jaký kupujete na burgery housky?

žemle - sezamové kaiserky, císařské žemle a pod.  hlavně ne to měkké "víkendové pečivo" co vypadá, že je přesně na hamburger, je moc sladké a měkké.

tvrdší pečivo nevadí, protože k burgerům děláme i hranolky v troupě, dám hotový hambáč na minutu do trouby a je to optimální.

0 0
možnosti
MO

mysack

31. 5. 2011 14:08
domácí burgery

děláme pravidelně, do mletého hovězího ještě přidávám k soli a pepři jemňoučce nasekanou cibuli a čerstvou petrželovou nať, občas i slaninu. jinak klasika - pořádná houska (hlavně ne ty sladké bulky na burgery co prodávají pod názvem "víkendové pečivo"), ledový salát, rajče, plátek tučnějšího sýra, sterilovaný okurek, trošku hořčice. Když k tomu dáme trošku hranolek z trouby a míchaný zeleninový salát s jogurtovým dresingem, návštěvy se můžou utlouct :D

0 0
možnosti
J

jacopo25

31. 5. 2011 13:08
HAMBURGER

Největší problém je degenerace pojmu HAMBURGER v Čechách - bohužel jsme toto jídlo poznali ze špatného konce - MC atd. - místo abychom jej nejdříve dělali doma. Český burger zdegeneroval do podoby Čýze za dvacku, což je naprstej hnus hnusů a normální milovník burgerů by se o něj ani neotřel. Pohlerich ukázal sice trochu fine.food věc, malinko nad realitou, ale jeho slova jsou pravdivá. Navíc poctivý burger vůbec není nezdravé jídlo a možná že je daleko zdravější než svíčková s pěti...pokud k němu tedy neořidáme litry koly a hranolky!!!!!!

0 0
možnosti
IUPS

ičmeka už potřetí smazali

31. 5. 2011 12:20
včera jsem sežral u televize:

2x Big Mac, 8x Cheeseburger, 2x McFlurry, 4x taštičku a vypil litr koly. krása R^

0 0
možnosti
C

celim

31. 5. 2011 15:30
Re: včera jsem sežral u televize:

A pak jste z toho přežrání se hodil šavli! Ono také dosebe nalít na závěr litr té nahnědlé vody co ve svých chemičkách vyrábí fa CC, tak to je opravdu o zdraví. Kdybyste ty sajrajty z mekáče alespoň zapil plzní...

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

31. 5. 2011 9:17
Tak jsem to viděl...

...A prostě nemůžu se zbavit pocitu, že ten formát je nevhodný. Tenhle díl mě v tom ještě více utvrdil. Co mi na tom vadí: 1) malý prostor záběru 2) střih. Chápu, že je to nutné, protože se to prostě musí narvat do těch 40 minut a nikdo tam nechce prázdný prostor. Ale tohle je moc...Navíc Zdenda nám teda předvádí slušně na grilu vymazlenou rakovinu tlustého střeva. To, co on tam vyrábí je vysoce karcinogenní.

0 0
možnosti
MP

tmf

2. 6. 2011 8:58
Re: Tak jsem to viděl...

a kdo se tím cpe každý den? Jaká rakovina, víc do sebe dostaneš při cestě do práce než z toho, že si jednou za 14 dnů od května do září dáš něco z grilu.

0 0
možnosti
ZP

DustMaker

31. 5. 2011 8:25
Nic moc teda

Mno nevím. Když jsem byl v USA, tak Amíci u burgerů cenili že je to tenký a pěkně propěčený. To co předvedl pan P. včera, byly spíš karbanátky, navíc to nebylo moc nápadité. Jsem se pak nedivil, že to nemůže sníst, jak to bylo veliký, tohle je prostě nesmysl, tohle není burger, jak má být. A že mu hoří špejle při grilovaní kebábku? Příště namočit na 30 minut do vody, Zdeněčku, to ví přece každý.... :-/

0 0
možnosti
,

,palič

31. 5. 2011 9:00
Re: Nic moc teda

Ono se není čemu divit. Amíci totiž nic nevymysleli. Akorát vzali z Evropy to dobré, zhurvili to a vydávaj za zázrak.

0 0
možnosti
M

mattiCZ-2

30. 5. 2011 22:44
Zdenda je naprostej king!

Dělá svou práci skvěle, má ji rád, je velice vtipnej a dokáže u lidí velmi rychle odhalit výmluvy a alibismus. Není to prostě žádnej vych**nej malej čecháček. Je to formát, který řekne na plnou hubu i to, co mu popularitu u průměrného davu nezajistí. Měl jsem tu čest navštívit jeho restauraci Divinis a ochutnat telecí líčka na červeném víně se špenátem a bramborovou kaší a jako dezert čokoládový fondant s mangovým sorbetem. A můžu říct, že lepší jídlo jsem ještě NIKDY NEJEDL!!VR^R^R^

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

30. 5. 2011 22:45
Re: Zdenda je naprostej king!

Fetiš?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Muži překvapivě dokážou ocenit, že starší kočku už nemusejí vychovávat

10. dubna 2024

Zapomeňte na stereotypy o ženách kočkofilkách, které žijí samy a partnera či rodinu jim nahrazuje...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu

11. dubna 2024

Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Jarní línání psů je normální. Někdy však za něj může i začínající nemoc

16. dubna 2024

Jarní výměna srsti u psa, tzv. „línání“, je přirozeným procesem, který však může pro leckteré...

Domácí mazlíčci v nebezpečí. Ohrožují je kouření i květiny, varuje veterinářka

15. dubna 2024

Premium Svíčky, sladidla, léky proti horečce, granule proti slimákům i teflonové pánve mohou představovat...

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!