Diskuze
VIDEO: Než začnete odšupovat rybu, strčte ji do pytle
Děkujeme za pochopení.
P35a70v50e85l 45J82e22ř60á19b84e34k
Já fakt nevím kam spějeme.
Koukal jsem na medvědy.
Žádný nůž, žádný pytel.
Lososa přišlápnou packou na zem, zoubky chytnou horní polovinu těla, škubnou hlavou a filety jsou raz dva.
J16i92ř68í 66K43a75v36k32a
Pokud máte čerstvou rybu je nesmyslné odstraňovat ocas,ploutve, oči, žábry či kůži.
Pokud to uděláte u staré ryby, trochu to zlepšíte, ale stejně je to poznat.
P69ř51e64m60y61s83l 95Č42e98r81n88í95k
Vono je někdy lepší tu rybu rovnou stáhnout z kůže a stačí k tomu kleště, nůž a trochu cviku. Když je čerstvá, jde to samo.
M84i86l40a18n 32W85e79l20s71e12r
Odšupovat? To slovo jsem dodnes neslyšel. Je mi 46let, jsem z ČB.
M40a48r76t28i90n 51K51r57á41t47k35ý
Toto není seznamka. Je mi 35 let, jsem z HK.
A41n88t73o92n12í95n 82S73v25o26b58o58d21a
Kapra šupináče zbavíme šupin tak, že vezmeme tenký dlouhý ostrý nůž a od ocasu začneme podřezávat šupiny. jak oddělíme šupiny od kůže, zůstane nám krásně čistá ryba. Nepořádek minimální, chce to trochu cviku, ale výsledek za to stojí. Někdo okrajuje kapří šupiny v páscích, šupiny se nemusí škrábat, aby létaly po celém domě :-)
J62a59n 43R56a95m26b60o86u39s12e87k
...a to vše před tím, než ho vykucháme, pak je to ješte jednodušší Jinak k videu...první filet dokáže oddělit i méně zkušený kuchař. byl jsem zvědavý jestli se dozvím fígl na druhý filet /střih/ filet oddělen
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej částečně zrekonstruovaného domu 4+kk ve Vladměřicích
Manětín - Vladměřice, okres Plzeň-sever
3 200 000 Kč