náhledy
Nakonec filet přes kůži prořízněte
Autor: Marek Burza
Podeberte žebra a zlehka je vyřízněte
Autor: Marek Burza
Filet si lehce nadzvihněte a podél páteře i s kostmi (na rozdíl od kapra) odřízněte
Autor: Marek Burza
Hlavu pryč
Autor: Marek Burza
Pstruha oškrábejte
Autor: Marek Burza
U pstruha začněte také od hřbetu
Autor: Marek Burza
Stejky lehce prořízněte na straně od kůže
Autor: Marek Burza
Půlka pupku od hlavy je bez kostí
Autor: Marek Burza
Filet podélně rozpůlte
Autor: Marek Burza
Plochou nože tlačte ke stolu.
Autor: Marek Burza
Jakmile to půjde, pevně chyťte kapra za ocas
Autor: Marek Burza
Od ocasu shora nařízněte maso a nožem vodorovně řežte podél kůže.
Autor: Marek Burza
Odřízněte okraj "pupku" s ploutvemi
Autor: Marek Burza
Zbytek masa se dořízne k ocasu.
Autor: Marek Burza
Filet odřezávejte jen asi do dvou třetin, tam, kde končí žebra.
Autor: Marek Burza
Podél žeber odřezávejte maso.
Autor: Marek Burza
Dořízněte hlavu
Autor: Marek Burza
Prořízněte hřbet podél páteře.
Autor: Marek Burza
Podél kosti nařízněte zpoloviny hlavu
Autor: Marek Burza
Rybu si položte na papírovou utěrku.
Autor: Marek Burza
Kapra utřete od slizu
Autor: Marek Burza