náhledy
Z marshmellows připravíte i pěnu vhodnou do ovocných pohárů.
Autor:
Marshmellows můžete také napíchnout na špejli, namočit do rozehřáté čokolády a nechat ztuhnout.
Autor:
Při opékání na bonbónech zkaramelizuje cukr...
Autor:
Bílými nadýchanými bonbóny si klidně naplňte cukřenku...
Autor: Profimedia.cz
Anglická kuchyně se nebojí ani sladkých brambor s restovanými marshmellows.
Autor: Profimedia.cz
Jahodové špízy s marshmallows stačí lehce opéct.
Autor: Profimedia.cz
V kávě i čokoládě se marshmallows promění v nadýchanou lahodnou pěnu.
Autor: Profimedia.cz
Lahůdkou, kterou byste určitě měli ochutnat, jsou marshmallows obalované v sekaných pistáciích.
Autor: Profimedia.cz
Opékání měkoučkých bonbónů z našlehaného cukru si můžete vyzkoušet i u krbu.
Autor: Profimedia.cz