náhledy
Steak s tlučeným pepřem a pepřovou omáčkou z kuchyně šéfkuchaře Jaroslava Sapíka
Autor: Prima TV
Steaky nejprve s citem naklepejte pěstí.
Autor: Prima TV
Roztlučte černý pepř.
Autor: Prima TV
Roztlučeným pepřem posypte steaky.
Autor: Prima TV
Steaky posypané pepřem dejte do misky spolu s bylinkami.
Autor: Prima TV
Očištěnou a podle potřeby pokrájenou zeleninu rozprostřete na plech.
Autor: Prima TV
Zeleninu strčte do trouby (zhruba na 160 °C).
Autor: Prima TV
Na omáčku si do hrnce kápněte trochu oleje a přidejte naložený, tedy nabobtnalý a změklý, zelený pepř.
Autor: Prima TV
K oleji a pepři přidejte oba druhy hořčice.
Autor: Prima TV
A přilijte smetanu.
Autor: Prima TV
Všechny ingedience na pepřovou omáčku rozmixujte.
Autor: Prima TV
Zeleninku v troubě občas zkontrolujte. Když je pěkně opečená, přidejte kousek másla a promíchejte ji.
Autor: Prima TV
Steaky dejte zprudka opéct, pěkně každý celou plochou přimáčkněte na dno pánve.
Autor: Prima TV
Steaky dejte zprudka opéct, pěkně je celou plochou přimáčkněte na dno pánve.
Autor: Prima TV
Kdo se neobejde bez grilovací směsi koření, může si ji závěrem na steaky přidat.
Autor: Prima TV
Pepřovou omáčku prohřejte spolu se šťávou vypečenou ze steaků.
Autor: Prima TV
Jaroslav Sapík zkouší prstem "pérování" steaků.
Autor: Prima TV