náhledy
I z jablek a hroznového vína lze připravit kompot.
Autor: Tereza Strnadová
Hrozny vyberte ideálně bezpeckové, umyjte je a bobule oberte.
Autor: Tereza Strnadová
Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte je na menší hranolky.
Autor: Tereza Strnadová
Kousky pokrájených jablek ihned dávejte do vody s přídavkem octa, jinak zhnědnou.
Autor: Tereza Strnadová
Ovoce naskládejte do sklenic, střídejte přitom oba druhy, podle potřeby kousky průběžně setřásejte.
Autor: Tereza Strnadová
Vodu z jablek přelijte do hrnce, přidejte cukr a svařte v nálev.
Autor: Tereza Strnadová
Kompot z kyselých jablek a hroznového vína
Autor: Tereza Strnadová
Kyselá jablka a hroznové víno jsou osvěžující kombinací.
Autor: Tereza Strnadová
Třešňové kompoty patří k nejvděčnějším.
Autor: Profimedia.cz
Skvělý kompot připravíte i z angreštu.
Autor: Profimedia.cz