náhledy
Takto vás středočeská fara přivítá, když dorazíte na večeři.
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Duše celého projektu Restaurace Na Faře Darina Křivánková se svou vyhlášenou jehněčí paštikou. Maso křehké jako dort jí na ni dodává Lukáš Hejlík a podřipští chovatelé.
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Prostřený stůl, čekající na deset strávníků. Se svými hosty Na Faře stolují (a současně servírují) i manželé Křivánkovi.
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Odpočívající domácí ravioli s dýňovou náplní nabírají Na Faře "formu a kondici k závěrečnému varu". Jejich náplň pochází přímo z farské zahrady.
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Domácí ravioli s dýňovou náplní, kousky pečené dýně a křehkými šalvějovými lupínky, údajně jeden z největších Darininých hitů.
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Jehněčí krk a nožičky sevřené provázkem do špalíku, za horka servírované na nadýchaný bulgur spolu s glazovanými rajčátky
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare
Letní verze populárního dezertu Pavlova s lesními plody, marakujou a živými květy lichořeřišnice z domácí kuchyně Dariny Křivánkové
Autor: www.facebook.com/BytovaRestauraceNaFare