náhledy
Za Fresh Blood Orange & Campari Marmalade, tedy marmeládu připravenou z krvavých sicilských pomerančů s kombinaci s campari, Blanka Milfaitová získala letošní první zlatou medaili na Worlds Marmalade Awards 2018.
Autor: blanka-milfait.com
Blanka Milfaitová s hledačkou těch nejlepších marmelád na světě Jane Hasell-McCoshovou.
Autor: blanka-milfait.com
Z vyhlášení cen Worlds Marmalade Awards 2018 v anglickém Dalemainu (Blanka Milfaitová vlevo, se dvěma zlatými tituly).
Autor: blanka-milfait.com
V ocenění hrají svoji roli i barvy a konzistence marmelády - ke šťavnatým krvavým pomerančům ze Sicílie se tak podle Blanky MiIlfaitové barevně jednoznačně hodí tradiční italské campari.
Autor: blanka-milfait.com
Blanka při přípravě své již tradiční marmelády z citronů a hrušek.
Autor: blanka-milfait.com
Za citron s hruškou (Lemon, Pear and Vanilla from Tahiti Marmalade) získala Blanka Milfaitová letos svou druhou zlatou medaili. Tu už vyrábí v italských Dolomitech nějakou dobu, svým hostům ji podává se sýry z okolních salaší.
Autor: http://www.blanka-milfait.com
Zatímco v Anglii se rozdávalo zlato za nejlepší marmelády, v italských Dolomitech vládla pod horou Marmolada zimní pohoda.
Autor: blanka-milfait.com
Své marmelády teď Blnka Milfaitová vaří v italských Dolomitech, kde je hostům rodinného penzionu podává spolu se sýry a špekem z okolních salaší.
Autor: blanka-milfait.com
Blanka Milfaitová během své besedy pro další účastníky světové soutěže v Anglii, která se konala v obrovské soukromé kuchyni paní Jane Hasell-McCoshové.
Autor: blanka-milfait.com
Blanka Milfaitová během své besedy pro další účastníky světové soutěže v Anglii, která se konala v obrovské soukromé kuchyni paní Jane Hasell-McCoshové.
Autor: blanka-milfait.com