náhledy
Uskladněné ovoce průběžně kontrolujte, jestli se nekazí.
Autor: Profimedia.cz
Teprve když uskladněná jablka přeberete, zjistíte, jak jsou na tom
Autor: Profimedia.cz
Jablka obsahují až 30 % pektinu, tedy účinné vlákniny
Autor: Profimedia.cz
Díky vysokému obsahu cenné vlákniny (pektinu) pomáhají jablka upravovat trávení. Což platí i u malých dětí.
Autor: Profimedia.cz
Čerstvé jablko si dopřávejte už ke snídani
Autor: Profimedia.cz
Dětem z jablek připravujte nejrůznější dobroty, podporují dobré trávení a receptů najdete spoustu.
Autor: Profimedia.cz
Pokud nemusíte, jablka neloupejte. Slupka obsahuje hodně stopových prvků.
Autor: Profimedia.cz
Sušené tuzemské ovoce je většinou našemu zdraví prospěšnější než čerstvé z dovozu.
Autor: Profimedia.cz
I teď můžete zdravá jablka odvézt do palírny a těšit se na kalvádos.
Autor: Profimedia.cz
Dopřejte si čerstvé jablko každý den, obsahuje cennou vlákninu
Autor: Profimedia.cz
Vaši pálenku vám v pěstitelské pálenici naplní do přinesených nádob, na plastové lahve ale raději zapomeňte.
Autor: Profimedia.cz
Francouzi si jablečné pálenky, tedy kalvádosu, cení mnohem více než my. Dokonce si pro něj vyšlechtili speciální odrůdy jablek.
Autor: Profimedia.cz
Když vydržíte, můžete nechat pálenku ještě zrát.
Autor: Profimedia.cz