Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


HLASUJTE: Ohodnoťte nejlepší recepty a vyberte výherce grilu

aktualizováno 
Během června a července jste posílali své fotky s recepty grilovaných jídel. Připravili jsme pro vás galerii fotografií, které prošly do dalšího kola. Nyní můžete stylem líbí/nelíbí hlasovat, který ze zaslaných snímků získá některou z cen.

Jeden ze zaslaných snímků | foto: Jiří Poslušný

Úkolem bylo zaslat fotografii grilovaného pokrmu a stručný recept podle podmínek, které si můžete připomenout v původním článku. Sešla se zhruba stovka fotek, z nich jsme nakonec vybrali zhruba dvacítku finalistů. To proto, že někteří soutěžící si nevšimli, že součástí zprávy má být nejen fotografie, ale i recept, abychom se mohli i my ostatní inspirovat pro vlastní grilování. Někteří bohužel poslali fotografie v nepublikovatelné kvalitě.

Zde hlasujte o nejlepší fotografii

Ceny do soutěže věnovala společnost PENTA, která se stala partnerem pro letní grilovací soutěž. Výherci mohou získat celkem pět grilů včetně příslušenství a dalších doplňků pro domácnost – od grilovacího nářadí až po sušičku ovoce (viz box).

Hlasovat můžete do 15. srpna do půlnoci. Pokusy o podvodné hlasy náš systém identifikuje a tyto hlasy nebudou započítány.

Ceny, které můžete vyhrát

Ceny do soutěže věnovala společnost Penta, prodejce grilů a zahradní techniky G21.

1. cena (v hodnotě 30 286 Kč)

Plynový gril G21 Mexico BBQ Premium line, 7 hořáků
Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem
Obal na gril G21 Mexico BBQ
Detektor FOODsniffer na čerstvost masa, černý
Grilovací nářadí G21 sada 5 ks, hliníkový kufr
Odšťavňovač G21 Gourmet horizontal

2. cena (v hodnotě 22 986 Kč)

Plynový gril G21 California BBQ Premium line, 4 hořáky
Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem
Obal na gril G21 California BBQ
Detektor FOODsniffer na čerstvost masa, černý
Grilovací nářadí G21 sada 5 ks, hliníkový kufr

3. cena (v hodnotě 18 986 Kč)

Plynový gril G21 Oklahoma, BBQ Premium Line
Obal na gril G21 Oklahoma BBQ
Sušička ovoce G21 Harmony big s časovačem
Detektor FOODsniffer na čerstvost masa, černý
Grilovací nářadí G21 sada 5 ks, hliníkový kufr

4. cena (v hodnotě 16 036 Kč)

Gril G21 BBQ big
Sušička ovoce G21 Harmony big s časovačem
Obal na gril G21 BBQ Big
Detektor FOODsniffer na čerstvost masa, černý
Grilovací nářadí G21 sada 5 ks, hliníkový kufr

5. cena (v hodnotě 8 586 Kč)

Gril G21 BBQ small
Obal na gril G21 BBQ Small
Sušička ovoce G21 Paradiso Cube white
Detektor FOODsniffer na čerstvost masa, černý
Grilovací nářadí G21 sada 5 ks, hliníkový kufr

Autor:




Nejčtenější

Šlechtitelé představili koně jako z animáka
Šlechtitelé představili koně jako z animáka. Odborníci se bouří

Americká farma Orrion se chlubí dlouhou tradicí v chovu a šlechtění koní. Ovšem arabský plnokrevník El Rey Magnum, kterého představili, vyvolal mezi odborníky...  celý článek

Většina červených vín by se měla podávat o teplotě kolem 18 °C. (ilustrační...
Šroubovací uzávěry nemusí být jen u nekvalitních vín, tvrdí someliér

Someliér Libor Nazarčuk upozorňuje, že sudové víno stáčené do PET lahví je určeno k rychlé spotřebě. A už dávno neplatí, že šroubovací uzávěry se používají jen...  celý článek

Při metodě vaření sous-vide neboli ve vakuu se neobejdete bez vakuovacího...
Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše

„Sous-vide je kámoš, ne soupeř. Pomůže vám uvařit věci, o kterých jste si v životě mysleli, že jsou neproveditelné,“ popisuje Pohlreich francouzskou metodu...  celý článek

Blecha pod elektronovým mikroskopem. Ilustrační fotografie.
PORADNA: Sousedčin kocour má blechy. Může je chytit i náš pes?

Moje sousedka má doma kocoura, který neustále courá ven, a často ho vidím drbat se. Je to starší paní a sama se zmínila, že má asi kocour blechy. Mám doma...  celý článek

Další z rubriky

Do čatní můžete skvěle zpracovat přebytky úrody, od švestek po rajčata, která...
Jak na nejlepší čatní. Zpracujte do něj papriky, broskve, mrkev i jablka

Představte si téměř jakékoli ovoce a zeleninu na světě a jejich všechny možné kombinace. Čatní může být téměř cokoli, jen musí vždy výborně chutnat, být trochu...  celý článek

Demi-glace se podává k masům.
Kosti na demi-glace nemusíte vařit dva dny. Návod krok za krokem

Některé profesionální recepty radí, že abyste dostali pořádnou omáčku demi-glace, musíte „táhnout“ kosti 48 hodin. Šéfkuchař Jiří Roith však tvrdí, že zhruba...  celý článek

Výsledkem jsou dvě spojené kosti, maso je už téměř oddělené.
VIDEO: Pohlreich ukáže, jak vykostit kuřecí stehna. Pro křehčí řízky

Zdeňkova akademie jde po jednotlivých kuchařských technikách. Ve druhém díle se Pohlreich sice věnuje grilování, ale zmíní i detail, který zajímá hodně...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.