náhledy
25 ks předvařených krevet. na marinádu: 3 stroužky česneku, lžíce šafránu, hrst petrželové natě, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, šťáva z limetky. Krevety naložíme do marinády a grilujeme.
Autor: Jiří Poslušný
Hamburger "Hrabyňský Dvouručák". Domácí bulky, mletý vyzrálý hovězí krk plněný bylinkovým máslem, sýr čedar, tyrolský špek, omáčka z pečeného česneku, čatní z červené cibule, salát.
Autor: Aleš Klimša
Grilované špízy, slanina, žampiony. Potřebné přísady: slanina, maso vepřové nebo kuřecí, paprika, cibule, uzenina, žampiony.
Autor: Markéta Kaplanová
Grilovaná kuřecí křídla. Potřebné přísady: kuřecí křídla, grilovací koření, základní barbecue omáčka.
Autor: Iva Drašnarová
Grilovaná vepřová krkovice, vepřový bůček a krůtí horní stehno. Přísady: olej, rozmarýn, tymián, libeček, kmín drcený, sůl, pepř, grilovací koření.
Autor: Martin Přibyl