Diskuze

Veganská strava i neplýtvání. Deset trendů pro gastronomii v roce 2018

Světem gastronomie kolují tradičně na konci roku velké předpovědi do budoucna. Americká National Restaurant Association shrnula rok 2018 jako rok lokálních, zeleninových a etnicky inspirovaných jídel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Driv jsem zvala pratele k veceri, ale ted uz jsem to vzdala. Ten neji to a ten zas tohle a vsichni dohromady uz nemame u stolu nic spolecneho.

0 0
možnosti

J55i40r53i 67J65o26n26á45š

4. 1. 2018 17:35

Jsem krajne lokalni. Dam si domaci uzeny, jelitko, jitrnicku, svickovou, zeli s veprovou a veganskou stravu necham skotu.

1 0
možnosti

Zvláštní diskuze. Každému soudnému člověku musí být jasné, jak je masný průmysl krajně neekologický. Přesto jsou zde vegani a vegetariáni označování jako hipstři, sluníčka, frikulíni a kdo ví jak ještě. Krásné pokrytectví a zavírání očí (či záměrná ignorance faktů), přátelé. Vegetarián ani vegan nejsem, maso si sem tam dopřeji, přesto fandím všem, kteří se na velkoprodukci snaží nepodílet.

6 3
možnosti

No a co, tak je neekologický. To je cokoliv, co děláme. Neekologické je stavět domy z betonu, jezdit auty, jíst...

Pokrytečtí vegetariáni všechno tohle dělají také - plus devastují životní prostředí navíc ještě vynuceným dovážením exotických potravin křížem krážem po zeměkouli.

2 2
možnosti

jj, to, že jdete na jídlo do luxusní restaurace v žádném případě neznamená, že vám nenaservírují sekanou ze zbytků a polévku z bramborových šlupek a oškrabků z mrkve.

1 0
možnosti

... a budou vám to prodávat jako plus. :-)

1 0
možnosti

Jejda, už to vidím.

Mohlo by se iDnes konečně naučit označovat si inzerci jako inzerci?

3 0
možnosti

To mě strašně baví tyhle hipsterské kecy o ochraně přírody, když pak vidím na náplavce ty hromady hipsterů, co lemtají pivo z jednorázového plastového kelímku.

9 0
možnosti

10 jídel, kterÁ musíte ochutnat. Jídlo je středního rodu. Už byste se to mohli naučit. Dejte si to třeba jako pěkný závazek do nového roku.

8 0
možnosti

Totální blbost. Veganství je trend pouze pro promile sluníček.

5 6
možnosti

Nechápu ten rádoby trend. Na mase a živočišných produktech není nic špatného. Ale frikulini to vidí jinak, hlavní je odlišit se.

2 5
možnosti

Zejména mladá generace strávníků totiž volá po veganské nabídce a pomalu, ale jistě začíná dostávat pozitivní odpovědi.

Jo, to jsem teď viděl na opraveném pařížském letišti Orly ... jakýsi "kindrmanager" je tam ve vedení ... deset stánku s různou podivnou zeleninou, zrním a šťávami ... zcela prázdné ... jedna jediná normální (jsou-li burgry normální) a točeným pivem ... neustále fronta tak na půl hodiny... :-P

10 3
možnosti

Vogonská! Jedině vogonská strava :-P

10 0
možnosti

Ke každému burgeru klasická vogonská báseň.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!