Diskuze

Labužníci vyjedli kambodžské tarantule, které pomáhají i proti kašli

Grilované tarantule chutnají turistům, kteří jsou zvědaví na tuto kambodžskou kulinářskou specialitu. Tarantulí je však stále méně, protože se staly obětí odlesňování a lovců, kteří zásobují trh čerstvými pavouky, popsala agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro mne, pro arachnofobika, je tohle desiva nocni mura..

3 0
možnosti
Foto

I55v79a72n 34M41a98r43e43k

24. 4. 2018 15:29

"Dobrou chuť", jdu si usmažit pár kobylek. . . . .Pokud nějaké najdu. 8-o

2 0
možnosti

Jáááj... tak to bych nedala.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 7
možnosti

Pritom to nejdriv byla jen nouzovka kvuli hladomorum po radeni Rudych Khmerů. Jenze nekterym Kambodžanům to mozna i zachutnalo no a turisti.. jsou proste turisti :D

2 0
možnosti

Přesně, to je ten zásadní rozdíl. V Kambodži tohle byla nouzovka proti hladomoru. V Evropě jsou ústřice delikatesa pro "lepší společnost". K smíchu, jak je tady někteří povýšenci nazývají nekulturními zvířaty.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že by byli Kambodžané primitivové, to bychom pak museli k primitivům počítat i Číňany, kteří sní všechno, co chytnou do síťky v kdejaké louži. Prostě život a zdroje je naučily takto se chovat. Evropané nebo Američané však mají motiv pro takové "lahůdky" jiný - je to spíš snobství, protože oni o potravu nouzi nemají. Za primitivy bych proto spíše počítal etnika, kde se vraždí lidé navzájem, etnika, která jsou nesnášenlivá, zlodějská, úskočná nebo násilnická.

4 0
možnosti
Foto

Tak tohle opravdu není nic pro mě. A tu informaci, že se smaží za živa jsem ani nechtěla vědět. Vrrr Rv

6 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...