Diskuze
Češi grilování milují. Na mase šetří, špekáčků je za stejnou cenu víc
Děkujeme za pochopení.
B97o98h31u28m35i67r 73M44a97l14ý
Nedávám žádné marinády. Ty akorát přebijí samotnou chuť masa které samo o sobě je dobré. Maso potřu olejem (nemusí být nutně olivový) nechám ho tak 2-3 hoďky odpočinout pod utěrkou. Pak na gril, pouze sůl a pepř, možná i trochu bylinek.
Dobrou chuť.
A56l73e94x40a15n91d52r 16K78o31s88t37k95a
V tomto případě absolutní souhlas se Z. Pohlreichem. V jednoduchosti je síla a kvalitní maso nepotřebuje přerážet vlastní chuť (spíš pachuť) tunami koření. A kupovanou marinádu bych neměl odvahu otestovat ani zadarmo.
M96i54c78h43a72l 46M60i46l45l12e69r
nic proti kvalitni kupovane marinade vyrabene malymi "butikovymi" regionalnimi firmami. Nekolik takovych si vzdycky privezeme z farmarskych trhu, casto z v jinych casti zeme. Tam do nich davaji jejich mistni produkty vcetne koreni a je zajimave porovnat marinady treba z Tasmanie, Jizni Australie nebo Queenslandu - kazda uplne jina.
P67a68v20e57l 23S52ý62k18o31r25a
Naší generaci stále opakovali, ze grilovani je karcinogenni, opekani na ohni taky, zas tak moc mne grilovani netahne. Media mi ještě nestihla prekopat mysleni.
Ted mne zajimaji spise cerstve zeleninove za studena pomalu lisovane stavy, ziva strava, Chlorella a potravinova sobestacnost.
Teplem dost zničíte.
V98l86a45d44i50m62í38r 27H66o53l46ý
Proč ne, vaše volba.
Já grilování moc neholduji, ale jednou za rok kus masa na gril hodím. Samozřejmě ne nějaké opékáčky, a podobné sójové srač.ky vydávané za uzeniny, ale poctivé maso.
P70a13v34e72l 56S34ý10k97o47r66a
na grilovani by mne stvalo, ze se mi vodou natlakovane maso seschne. U obchodu. Pokud jej varim, neseschne se.
Nemuze to uhasit ohen ?
P70a35v71e45l 81S93ý92k36o67r80a
Grilování ? Těžko. Já negriluji vůbec, v mém okolí taky nikdo. Párkrát jsme pekli na ohni prase, občas špekáčky. V celé ulici tak 1 barák. Ti grilují.
že by někdo griloval ze mne ?
M16a80r96t66i42n 98P32o83s31p29í77š58i33l
také mám dojem, že grilování bylo hit tak před deseti lety, to každý víkend byl ocítit ze všech stran, poslední roky je to spíš vzácnost. Možná to souvisí s tím, že jak se člověk konečně dočká baráku tak griluje pořád a pak to přestane bavit, sice romantika, ale
P96a65t84r83i66k 27S62v20o83b58o87d25a
Na grilování je krásné akorát to setkání s přáteli a taky koukání do ohně. JInak jakýkoliv jídlo udělaný na nádobí je stokrát lepší než ta znouzectnost jménem grilování.....flákota hovězího nebo krkovice nebo zelenina, budiž, ale nevykostěná drůbež je buď nepropečená nebo z velké části zčernalá...
T20o71m14á79š 43V33e40r84n65e63r
Tak to bude rukama...
R31e36g15i23n35e 76M23a25r46t41i22n
Utočím knoflíkem na grilování u šporáku v kuchyni, zapnu přednastavený program/čas (špekáčky, hovězí ...), vhodím na pečící papír, vsunu do trouby, vyberu si vhodné červené, naleju do skleničky, sporák pípne, vyjmu a jdu za kámoši a přítelkyněmi ven kochat se pohledem na západ sluníčka. Pokec a pohoda. Hezký zbytek víkendu.
M12a73r78t95i19n 36H18o15r69ň32á32k
cena je to poslední co mě zajímá
J19a51n 32L36i27n13h86a95r47t
Rád griluju vepřovou krkovičku, dobře prorostlou. Nakládám ji do indických omáček (Jalfrezi, Tikka Masala) a celkem s tím sklízím úspěch.
M66i42c43h57a77l 52T91r84i95s67k21a
Ohrivani spekacku neni grilovani. Spekacek je tepelne upravena potravina, pri stejne logice mohu na gril postavit hrnec gulasovky a tvrdit, ze griluju.
J13i18ř97í 35K82o34h96o31u78t
Ohřívat špekáček mohu ve vodě, né na ohni. Tak samo gulášovou polévku. Když tak opékání, v o e :)
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Administrativní pracovník
Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha