Grilované sardinky

Grilované sardinky
Recept

Střední

30 min

Chystáte se grilovat? Inspirujte se naším receptem.

Grilovaný mořský vlk

Grilovaný mořský vlk
Recept

Střední

60 min

Ryba na grilu chutná báječně.

Grilované steaky marinované v cherry

Grilované steaky marinované v cherry
Recept

Střední

45 min

S naším receptem zvládne pořádný steak každý.

Grilovaná žebírka

Grilovaná žebírka + stepy
Recept

Střední

60 min

Chystáte se grilovat? Inspirujte se naším receptem na šťavnatá žebírka.

Grilovaný poklad

Grilovaný poklad
Recept

Střední

45 min

Plněná vepřová kýta žampiony a slaninou.

Okouník na grilu s kukuřicí

Grilování - Okouník na grilu s kukuřicí
Recept

Střední

45 min

Máte chuť na grilovanou rybu? Inspirujte se naším receptem.

Barbecue kotleta je úžasná delikatesa, zvlášť když přidáte houbovou omáčku

8. července 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám profesionální mistr grilu Daniele Govoni ukáže, jak si doma...

Pikantní losos

Pikantní losos
Recept

Lehké

40 min

Konzumace lososa snižuje množství cholesterolu v krvi. Ugrilujete si pár filetů na roštu.

Vepřový špíz s meruňkami

Vepřový špíz s meruňkami
Recept

Lehké

45 min

Neexistuje dobrá grilovačka bez masových špízů.

Grilovaní pstruzi s česnekovým dipem

Grilovaní pstruzi s česnekovým dipem
Recept

Střední

50 min

Zdravý a jednoduchý recept na gril.

Opilé krůtí steaky

Opilé krůtí steaky
Recept

Střední

30 min

Grilovací sezona je tu! Tak pozvěte přátele a užijte si společně příjemný večer.

Grilované papriky plněné kuskusem

Grilované papriky plněné kuskusem
Recept

Střední

40 min

Zdravý a jednoduchý recept na gril.

Grilované paličky s rajčaty a kukuřicí

Grilované paličky s rajčaty a kukuřicí
Recept

Lehké

60 min

Snadný oběd, který je navíc i zdravý.

Míchané minišpízy

Grilování - Míchané minišpízy
Recept

Střední

45 min

Zkombinujte maso se sladkým ovocem, na grilu se chutě dokonale propojí.

Grilovaná roštěná s pepřovou omáčkou

Grilovaná roštěná s pepřovou omáčkou + stepy
Recept

Střední

25 min

Inspirujte se naším receptem na skvělý kus masa.

Grilovaná krůtí prsa s těstovinovým salátem

Grilovaná krůtí prsa s těstovinovým salátem + stepy
Recept

Lehké

50 min

Chystáte se grilovat? Máme pro vás skvělý recept.

Grilovaná mořská ryba se špenátovými brambory

Grilovaná mořská ryba se špenátovými brambory + stepy
Recept

Střední

60 min

Upečte si na grilu rybu podle našeho receptu.

Grilovaná panenka plněná nivou

Grilovaná panenka plněná nivou + stepy
Recept

Střední

35 min

Zaručeně si pochutnáte.

Grilovaná masa (Vepřová pečeně, kuřátka na jehle a jehněčí kotlety ze hřbetu)

Grilovaná masa (Vepřová pečeně, kuřátka na jehle a jehněčí kotlety ze hřbetu)
Recept

Střední

45 min

Pokud se chystáte grilovat, máme pro vás hned několik receptu na šťavnatá masíčka.

Grilované klobásy

Grilované klobásy
Recept

Lehké

25 min

Jednoduchý recept na letní večery.

Grilovaný steak z halibuta

Grilovaný steak z halibuta
Recept

Střední

30 min

Na tomto steaku z halibuta si pochutná opravdu každý.

Grilované kotlety

Grilované kotlety
Recept

Střední

40 min

Výborný recept na kotletu.

Kachní prsa jsou hitem všech letních grilovaček. Omáčka je vystřelí do nebe

24. června 2023

Dnešní recept potěší všechny milovníky kachen a grilovací nadšence. V dalším dílu akademie vám...

Kachní saté

Kachní saté + stepy
Recept

Střední

60 min

Vykouzlete na grilu luxusní pokrm.

Grilované tygří krevety a scampi

Grilované tygří krevety a scampi
Recept

Střední

20 min

Nevíte jak nejlépe připravit lahodné krevety a scampi? Vyzkoušejte tento recept.

Grilované jehněčí kotlety po provensálsku

Grilované jehněčí kotlety po provensálsku
Recept

Střední

45 min

S těmito jehněčími kotletami na každé grilovačce zazáříte.

Už jste grilovali křepelky? Naši čtenáři ano. Podívejte se, na co měli chuť

17. června 2023

Do 15. června jste mohli posílat své příspěvky z letošního grilování. Ti nejlepší mohou vyhrát gril...

Grilovaný lín s ořechovou nádivkou

Grilovaný lín s ořechovou nádivkou
Recept

Střední

50 min

Chcete grilovat zdravě? Udělejte si lína s ořechovou nádivkou.

Od špekáčků a topinky až po žebra. Čtenářské recepty v soutěži o gril

12. června 2023

Od poloviny května jste nám posílali příspěvky, co jste letos už ugrilovali a zároveň jste se tím...

Zapomeňte na bramborové chipsy. Vyčarujte je z bůčku a na grilu

10. června 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám její průvodce David Kubricht ukáže, jak na grilované chipsy z...

Grilovaný kořeněný bažant

Grilovaný kořeněný bažant
Recept

Střední

140 min

Máte rádi zvěřinu? Udělejte si bažanta a podávejte ho s pečenými brambory.

Grilované jazyky s hořčicí

Grilované jazyky s hořčicí
Recept

Střední

80 min

Udělejte změnu a zkuste si podle našeho receptu udělat grilovaný vepřový jazyk. Bude vám moc...

Grilované ryby plněné rukolou

Grilované ryby plněné rukolou
Recept

Střední

60 min

Rybí maso je důležitým zdrojem vápníku, bílkovin, jodu a také vitaminu A a D.

Pestrá kuřecí jehla

Pestrá kuřecí jehla
Recept

Lehké

60 min

Rychlý oběd na gril, kterým nikdy nic nezkazíte.

Dokonalý rib eye steak je perfektní s omáčkou z piva a hořké čokolády

3. června 2023

V dnešním dílu akademie vám evropský šampion ve steacích Daniele Govoni prozradí tajný postup na...

Grilovaný pstruh na česneku a rozmarýnu

Grilovaný pstruh na česneku a rozmarýnu
Recept

Střední

40 min

Ryby jsou zdravé. Tak si podle našeho receptu udělejte pstruha na česneku a podávejte ho s...

Grilované maso

Vyzkoušejte naše ověřené recepty na grilování masa. Češi nejraději grilují vepřové, kuřecí a hovězí maso. Vyzkoušet můžete ale také jehněčí, zvěřinu nebo ryby. Základem pro přípravu chutného pokrmu je kvalitní maso. Proto je třeba věnovat čas jeho výběru. Maso by mělo být dobře odleželé, aby bylo křehké. Také dejte přednost kusům, které obsahují tuk, aby nebyl steak po ugrilování tvrdý. Nekupujte předem naložené maso, protože nevíte, jaká je kvalita masa a marinády.

Maso na grilování vyndejte z lednice včas, aby mělo pokojovou teplotu. Můžete ho potřít pouze olejem, aby se grilovalo rovnoměrně, nebylo vysušené a nepřilepilo se k roštu. Nebo ho naložte dopředu do marinády. Před položením na gril však maso osušte, aby se marináda nepřipalovala. Pro otáčení používejte kleště a ne vidličku, aby vám nevytekla šťáva.