náhledy
Větvičky rajčátek, česnek, tymián, sůl, pepř a čerstvou petrželku potřebujete na geniální sexy salát ke grilovanému masu.
Autor: Prima TV
Kouzlo grilované zeleniny spočívá v uvolnění šťávy a vůně a správné kombinace chutí s čerstvými bylinkami.
Autor: Prima TV
Na steaky kupte kus odleželého vysokého roštěnce, pěkně ho očistěte a nakrájejte na zhruba 2,5 cm vysoké plátky.
Autor: Prima TV
Lístky rozmarýnu oberte z větviček, nasekejte je nožem a pak je teprve přidejte do hmoždíře.
Autor: Prima TV
S tymiánem opatrně, do marinády stačí pár lístků.
Autor: Prima TV
K bylinkám přidejte do hmoždíře i sůl.
Autor: Prima TV
Bylinky se solí zpracujte v hmoždíři.
Autor: Prima TV
Do hmoždíře přidejte i olivový olej.
Autor: Prima TV
Bylinkovou marinádu do masa pěkně vetřete z obou stran.
Autor: Prima TV
Bylinkovou marinádu do masa pěkně vetřete z obou stran.
Autor: Prima TV
Bylinkovou marinádu do masa pěkně vetřete z obou stran.
Autor: Prima TV
Steaky ještě opepřete čerstvě mletým pepřem.
Autor: Prima TV
Namarinované steaky před grilováním ještě osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Odleželé namarinované steaky, osolené a opepřené, naložte na rozpálený gril.
Autor: Prima TV
Steaky se snažte grilovat na jedno otočení.
Autor: Prima TV
Hotové maso nechte chvíli odpočinout, pak teprve servírujte.
Autor: Prima TV
Rajčátka na větvičte vložte na pánev s olejem na rozpáleném grilu.
Autor: Prima TV
K rajčátkům na gril přidejte ještě oloupané stroužky česneku a snítky tymiánu.
Autor: Prima TV
Během grilování rajčátek přidejte podle potřeby olivový olej.
Autor: Prima TV
Během grilování rajčátek přidejte podle potřeby olivový olej.
Autor: Prima TV
Rajčátka ještě na grilu osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Rajčátka ještě na grilu osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Osmažená rajčátka seberte z grilu.
Autor: Prima TV
Osmažená rajčátka oberte do mísy.
Autor: Prima TV
Osmažená rajčátka oberte do mísy.
Autor: Prima TV
Opečený česnek a snítky tymiánu z pánve s rajčátky zpracujte v hmoždíři a přidejte do salátu.
Autor: Prima TV
Opečený česnek a snítky tymiánu z pánve s rajčátky zpracujte v hmoždíři a přidejte do salátu.
Autor: Prima TV
Do salátu z grilovaných rajčátek přidejte ještě čerstvě nasekanou zelenou petrželku.
Autor: Prima TV
Do salátu z grilovaných rajčátek přidejte ještě čerstvě nasekanou zelenou petrželku.
Autor: Prima TV
Salát z rajčátek naservírujte na talíř, posléze k nim přidáte i grilované maso.
Autor: Prima TV
Bylinkový steak z vysokého roštěnce se sexy salátem z grilovaných cherry rajčátek podle Zdeňka Pohlreicha.
Autor: Prima TV