Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Nejlepší burgery v Česku? Podle některých je ochutnáte na Vinohradech

Existují hamburgery a hamburgery. Vysušené chudinky bez chuti zaženou sice hlad, ale tím to také končí. Dnes vám představíme jinou ligu. Hamburgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti, patří k seriálu o výjimečných restauracích, do kterých se budete vracet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

vím, užjsem prošla hodně hamburgráren a stejně mi nejvíc chutná doma udctivý hambáč. Je sice pravda, že ho dělám vždycky stejný, podle tohohle receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/hovezi-na-grilu/hamburger-s-bylinkovym-maslem/, ale zase si ho dáváme venku nebo v zimní zahradě, pěkně s tou atmoškou a té se prostě žádná restaurace, byť sebelepší nevyrovná

0 0
možnosti
JP

mě to tam teda moc nechutnalo, a to už jsem měl moc burgeru všude možně...navíc jsme seděli v té místnosti, kde burgery připravují, nezeptali se a dali nám tam rezervaci..pořád byl hrozně cítit olej, spálené, smažené atd.. za tu cenu prostě nic moc

0 0
možnosti
PK

Jděte už fakt někam s argumentací o "reklamním sdělení". Je to recenze restaurace. Jen proto, že je pozitivní, to neznamená, že to je reklama. Kdyby autor tu restauraci zkritizoval ode dveří po hajzlíky, nikoho by to ani nenapadlo. Za druhé, zjistěte si něco o povinnostech "oddělovat" nebo označovat reklamu--- v tištěných zpravodajských médiích, a pak tady něco pindejte. Tohle je hlavně magazínová/volnočasová atd. sekce. Není to dozadkuuž zpravodajství, je to subjektivní publicistika (opět, recenze).

1 3
možnosti
PO

Není to recenze. Do reklamy článek jasně posunují věty

"Je to možná poněkud bláznivá představa, ale i z obyčejného burgeru se může stát voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte?" - co by nevěřili, proč by to mělo být bláznivé? Tohle používá Horst Fuchs.

 " Znalci tvrdí, že právě tento burger patří k těm nejzajímavějším a také nejlepším." - jací znalci? V recenzi má být názor recenzenta a ne imaginárních znalců.

5 0
možnosti
PO

Tak ne, že by na Vinohradech vařili špatně, ale nejlepší burgery tam v žádném případě nemají. Jak u Dudáka, tak v káčku!!

1 0
možnosti
PO

Ale konec žertům, studentské menu za stopade a byznys za čtyřista je naprosto mimo mísu. 390.- stojí obědové menu v cotto crudo a to je fakt úplně jinej level.

0 1
možnosti
MJ

V Brne jednoznacne nejlepsi v Olympii v Charlies s vanilkovou Colou. Stavnaty maso, poctivy hranolky i omacka... uvnitr to co tam ma byt vcetne chedaru :). Chodima na nej vzdycky pred kinem, odporne konzumni :-D.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti
LH

NEJlepsi hambace jsou krabi hambace u krupaveho kraba;-DR^

0 0
možnosti
BP

B89e39n 23P83a79v73k81a

27. 1. 2014 20:26

To je burger na té fotce!;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MK

Klidně. Udělat pořádný burger je totiž umění :-P

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 10
možnosti
DR

D39a73n 11R87u80b20í80n

28. 1. 2014 13:50

Za 200,- dostaneš tak leda roštěnou ze špatně zralého hovězího. Gratuluju. R^

0 0
možnosti
RA

Vincent Vega: "Víš, s čím jedí hranolky v Evropě? S majonézou. Normálně jsem viděl, jak to v tý sra*ce koupou.." 

Ne, ale vážně. Dát 8 Euro za deset deka mletýho a jednu jedinou housku se mi zdá i na Soho, natož na Prahu, hodně...

2 4
možnosti
RA

A to, že to opentlej exotický znějícíma gramama mátového relish a podobnýma blbostma za pár halířů, to mi jako důvod nepřijde. Navíc ty housky vypadaj jako z kamene. Swiss King u McDonnalds je dvakrát větší, je v tom třikrát tolik surovin za poloviční cenu, chuť excelentní a dá se to sníst tak jak to je, aniž bych si u toho vyvrátil čelist, protože je houska měkká a poddajná. S tohole bych se nenajed.

3 2
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít

27. dubna 2024

Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...