Diskuze

Česko 21. století: zůstáváme věrni teplým večeřím a společnému stolování

Podle průzkumu mají lidé v Česku stále rádi teplé večeře a společné stolování. Tři čtvrtiny zdejších domácností mají teplou večeři aspoň čtyřikrát týdně a 29 % dokonce denně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teplá večeře? To máme doma jenom 24.12. :)

1 0
možnosti

Neni nad teplou veceri. Napr tousty, topinka s cesnekem, bramboraky, spekacky nabe steak na grilu.....

0 0
možnosti

A tak je to správné.. já jak nemám teplou večeři tak to co si manželka pak vyslechne si rozhodně za rámeček nedá.

0 0
možnosti

Osobně mam večeři nejradši. V práci si jídlo nevychutnam a tak mám hlavní jídlo dne k večeru, po tom káva, noviny a něco sladkého.

7 1
možnosti

Také tak, akorát to kafe piju ráno, popř. přes den (k nějakém tomu kousku sladného), večer bych po něm blbě usínala.

0 0
možnosti

Večeři nech nepříteli...:-P

3 3
možnosti

Vcera clanek o financovani detskeho tabora produkty Equa bank, dneska clanek o financovani kuchyne produkty od Burinky. Zitra budeme financovat copak?

Ale vite co, neprozrazujte mi to, necham se prekvapit.

9 0
možnosti

tak teplé večeře se u nás teda nikdy nedržely, vždycky byly "lovecké" :-P dneska vařím večer max. 2x v týdnu, přes den si každý dá teplé jídlo v práci, tak proč večer znovu?

13 1
možnosti

Každý? Na cpaní se teplým jídlem během půlhodiny nemá každý náturu. :-P

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...