náhledy
Nahoře - odstranění klíčku, rozdrcený a pak nasekaný česnek. Dole - česnek na plátky, na kostičky a prolisovaný.
Autor: Martin Kuciel
Vlevo je česnek sklovatý, uprostřed je česnek opečený dozlatova, vpravo dohněda.
Autor: Martin Kuciel
Vyloupaný pečený česnek (vlevo) a česnek konfitovaný (vpravo). Oba jsou bez palčivosti, sladké a měkké, že se dají roztírat. Voňavý olivový olej je bonus navíc.
Autor: Martin Kuciel
Mladý česnek s ještě nevyvinutou palicí můžeme zpracovat klidně celý včetně zelených částí.
Autor: Martin Kuciel
Z výhonku odstraňte jen špičku se základem květu, zbytek je celý jedlý a bez vláken.
Autor: Martin Kuciel
Vlevo jsou výhonky prudce orestované ve woku, uprostřed podušené na másle a vpravo na drobná kolečka, která jsou jen bleskově orestovaná.
Autor: Martin Kuciel