Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Čuníci a jablka k sobě pasujou, rozplývá se Pohlreich

Vepřové kotlety vůbec nemusí být fádní, dokazuje "šéf" jejich marinováním v jablečné šťávě. Ve spojení s grilováním je to už od pohledu lahůdka, která láká k vyzkoušení v nejbližším možném termínu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moon22

5. 6. 2012 1:45
Pohlreich

si to vychutnává... proto ty zdrobnělinky,, Protože to není paňmáma odvedle, kterrá kotetu usuší na oleji a práskne na ní vajco se slovy , děti, sem vám udělala biftek

0 0
možnosti

AAA2

5. 6. 2012 2:18
Re: Pohlreich

hlavne aby to s tim vychutnavanim neprehnal a nebylo to i s tatarkou

0 0
možnosti

dluhousek z narodni fronty

5. 6. 2012 0:46
booze guru ceske virtualni snobarny

objevil neco co se dela u nas jiz staleti ;-D

hlavne ze je in

2 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:30
Suchý kotlery s jablkama?

No, thanks.

1 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:31
Re: Suchý kotlery s jablkama?

"kotlety":)

0 0
možnosti

Stoik3

4. 6. 2012 23:35
mistr zase vařil...

..ještě že nemám télévizí...;-D:-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

4. 6. 2012 16:15
díky za tenhle pořad....

...po včerejším nášupu Jirky Babicy to bude vítaná změna.

A že se včera Jiří rozjel.Chleba s pomazánkovým máslem a eidamem....topinka s tvarůžkem....nebo "Míšův bílý míč"....samé klenoty české gastronomie....R^

3 0
možnosti

Lenka S.

4. 6. 2012 16:20
Re: díky za tenhle pořad....

....a proč jste se na to díval :)?

0 0
možnosti

síma25

4. 6. 2012 13:12
Zdrobněliny

Co je to zas za módu, tyhle zdrobněliny? Polreichovo ano šéfe jsem párkrát viděla a přišlo mi, že spíš sprostej jak dlaždič a najednou v článku čuník a diskuze plná "prasátek" a "kraviček". Nestačilo by prostě vepřové a hovězí? Upřímně řečeno, pokud ten umělec, co doma dělá "kravičku na švestkách", fakt používá maso z krávy, přeju silné žvýkací svaly.

3 0
možnosti

Želvák před smazáním

4. 6. 2012 15:43
Re: Zdrobněliny

To je jednoduchý, prostě má ty suroviny, to jídlo rád, tak tomu podle toho říká.

5 0
možnosti

species

4. 6. 2012 10:54
maso a sladký

Úprava masa kombinovaná se sladkým je v těchto končinách i jinde něco naprosto klasickýho - třeba ve středověku bylo úplně běžný, že se jídla dochucovala medem, rozinkama, sušeným ovocem, dělaly se nasládlý omáčky. To akorát v posledním století se tady chutě nějak omezily a scucly do nějakých pár receptů ochucených omezenou nabídnou koření a dvou hořčic.

1 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:58
Re: maso a sladký

To máš jako zázvor....hit posledních let :-) To, že s ním pracovala už i M.D.R. už ví jen málokdo.

2 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:45
...

A když jíte pečené vepřové samotné, je snad jeho chuť kyselá? Jestli ano, možná něco není v pořádku.

0 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:45
Jablka a prasátko

Jedena z nejlepších úprav prasátka je koleno s vejmrdou. Jinak báchorky o tom jak prasátka občas žerou větší množství jablek, a proto jsou jablka k prasátku výborný doplněk....no dobrá, pravda je ovšem někde jinde. Na stejném prinicpu funguje třeba párek s hořčicí.... Dotaz na diskutující, prodává se u vás takto upravená pečeně?

0 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:47
Re: Jablka a prasátko

Kapoun taky nechlastá víno - a takový mladý kohoutek na víně, hm...

0 0
možnosti

Vojvodin

4. 6. 2012 7:39
Ovoce

Někomu to určitě chutná, ale kombinace ovoce(sladká chuť) a prasátko mi přijde až odporný.

0 0
možnosti

Duke___Nukem

4. 6. 2012 9:24
Re: Ovoce

ale houby,to maso zas tak sladke nebude...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu

11. dubna 2024

Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Hlavonožci jsou velmi inteligentní, mají výbornou paměť a učí se, říká zooložka

17. dubna 2024

Premium Chobotnice, sépie, olihně či obří krakatice. Ti všichni patří mezi hlavonožce. Jejich život je pro...

Kocoura jí přejelo auto, naklonovali jí dva stejné. Povahu zaručenou nemá

17. dubna 2024

Premium Za naklonování kočičího mazlíčka, o kterého přišla v jeho pouhých pěti letech, zaplatila Kanaďanka...

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...