Diskuze

VIDEO: Čuníci a jablka k sobě pasujou, rozplývá se Pohlreich

Vepřové kotlety vůbec nemusí být fádní, dokazuje "šéf" jejich marinováním v jablečné šťávě. Ve spojení s grilováním je to už od pohledu lahůdka, která láká k vyzkoušení v nejbližším možném termínu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moon22

5. 6. 2012 1:45
Pohlreich

si to vychutnává... proto ty zdrobnělinky,, Protože to není paňmáma odvedle, kterrá kotetu usuší na oleji a práskne na ní vajco se slovy , děti, sem vám udělala biftek

0 0
možnosti

AAA2

5. 6. 2012 2:18
Re: Pohlreich

hlavne aby to s tim vychutnavanim neprehnal a nebylo to i s tatarkou

0 0
možnosti

dluhousek z narodni fronty

5. 6. 2012 0:46
booze guru ceske virtualni snobarny

objevil neco co se dela u nas jiz staleti ;-D

hlavne ze je in

2 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:30
Suchý kotlery s jablkama?

No, thanks.

1 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:31
Re: Suchý kotlery s jablkama?

"kotlety":)

0 0
možnosti

Stoik3

4. 6. 2012 23:35
mistr zase vařil...

..ještě že nemám télévizí...;-D:-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

4. 6. 2012 16:15
díky za tenhle pořad....

...po včerejším nášupu Jirky Babicy to bude vítaná změna.

A že se včera Jiří rozjel.Chleba s pomazánkovým máslem a eidamem....topinka s tvarůžkem....nebo "Míšův bílý míč"....samé klenoty české gastronomie....R^

3 0
možnosti

Lenka S.

4. 6. 2012 16:20
Re: díky za tenhle pořad....

....a proč jste se na to díval :)?

0 0
možnosti

síma25

4. 6. 2012 13:12
Zdrobněliny

Co je to zas za módu, tyhle zdrobněliny? Polreichovo ano šéfe jsem párkrát viděla a přišlo mi, že spíš sprostej jak dlaždič a najednou v článku čuník a diskuze plná "prasátek" a "kraviček". Nestačilo by prostě vepřové a hovězí? Upřímně řečeno, pokud ten umělec, co doma dělá "kravičku na švestkách", fakt používá maso z krávy, přeju silné žvýkací svaly.

3 0
možnosti

Želvák před smazáním

4. 6. 2012 15:43
Re: Zdrobněliny

To je jednoduchý, prostě má ty suroviny, to jídlo rád, tak tomu podle toho říká.

5 0
možnosti

species

4. 6. 2012 10:54
maso a sladký

Úprava masa kombinovaná se sladkým je v těchto končinách i jinde něco naprosto klasickýho - třeba ve středověku bylo úplně běžný, že se jídla dochucovala medem, rozinkama, sušeným ovocem, dělaly se nasládlý omáčky. To akorát v posledním století se tady chutě nějak omezily a scucly do nějakých pár receptů ochucených omezenou nabídnou koření a dvou hořčic.

1 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:58
Re: maso a sladký

To máš jako zázvor....hit posledních let :-) To, že s ním pracovala už i M.D.R. už ví jen málokdo.

2 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:45
...

A když jíte pečené vepřové samotné, je snad jeho chuť kyselá? Jestli ano, možná něco není v pořádku.

0 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:45
Jablka a prasátko

Jedena z nejlepších úprav prasátka je koleno s vejmrdou. Jinak báchorky o tom jak prasátka občas žerou větší množství jablek, a proto jsou jablka k prasátku výborný doplněk....no dobrá, pravda je ovšem někde jinde. Na stejném prinicpu funguje třeba párek s hořčicí.... Dotaz na diskutující, prodává se u vás takto upravená pečeně?

0 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:47
Re: Jablka a prasátko

Kapoun taky nechlastá víno - a takový mladý kohoutek na víně, hm...

0 0
možnosti

Vojvodin

4. 6. 2012 7:39
Ovoce

Někomu to určitě chutná, ale kombinace ovoce(sladká chuť) a prasátko mi přijde až odporný.

0 0
možnosti

Duke___Nukem

4. 6. 2012 9:24
Re: Ovoce

ale houby,to maso zas tak sladke nebude...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...