náhledy
Během jídla lze hůlky odložit přes misku nebo na speciální stojánek
Autor: iDNES.cz
Lepivá rýže drží dobře pohromadě, takže hůlkami snadno naberete velké sousto
Autor: iDNES.cz
Hůlky se vkládají přesně na hranu dlaně, kde končí ukazováček a začíná palec
Autor: Martina Čermáková
Prohlubeň mezi palcem a ukazovákem je přesně to správné místo...
Autor: Martina Čermáková
Hůlky přitisknuté k sobě vložte přesně do tohoto místa
Autor: Martina Čermáková
Silnější konce hůlek musí být vždy u sebe a stejně dlouhé
Autor: Martina Čermáková
Hůlky se mají v ruce držet úhledně u sebe, všechny ostatní varianty jsou špatně
Autor: Martina Čermáková
K držení a manipulaci s hůlkami se používá pouze palec, ukazováček a prostředníček. Prsteníček a malíček vůbec nepotřebujete
Autor: Martina Čermáková
K držení a manipulaci s hůlkami se používá pouze palec, ukazováček a prostředníček. Prsteníček a malíček vůbec nepotřebujete
Autor: Martina Čermáková
Správným držením hůlek vytvoříte páku, s jejíž pomocí sousto jednoduše uchopíte
Autor: Martina Čermáková
Jakmile máte správně uchopeno, není problém donést sousto k ústům
Autor: Martina Čermáková
Lepivá japonská rýže, kulatá mistička a hůlky - kombinace, která k sobě ideálně pasuje
Autor: iDNES.cz
Z polévky Japonci vybírají hůlkami pouze větší kousky
Autor: Martina Čermáková
Misku s polévkou Japonci při jídle drží v ruce
Autor: Martina Čermáková
Polévku Japonci pijí, hůlkami si k ústům přistrkují obsažení kousky
Autor: Martina Čermáková
Při nabírání rýže vydatně pomáhají i stěny misky, o kterou hůlky můžete při nabírání opírat
Autor: iDNES.cz
Najíst se hůlkami? Podle Tomia Okamury není nic jednoduššího
Autor: iDNES.cz
Hůlkami sníte cokoliv. Vtip ovšem spočívá v servírování jídel do mističek
Autor: Profimedia.cz
Při nabírání rýže hůlkami vydatně pomáhá stěna misky
Autor: iDNES.cz
Při nabírání rýže hůlkami vydatně pomáhá stěna misky
Autor: iDNES.cz