náhledy
O hosty se v každé směně stará šest kuchařů.
Autor: Filip Šulc
Takto jste stehno ještě nejedli.
Autor: Filip Šulc
Neformální rozestavění stolků
Autor: Formel B
Majitel restaurace se snaží využívat místní sezonní suroviny.
Autor: Filip Šulc
Kolektiv restaurace. O tom, že mají otevřeno jen pár hodin denně a šest dní v týdnu, se může většině našich restaurací jen zdát.
Autor: Filip Šulc
Filip Šulc (vpravo) v barvách restaurace Formel B.
Autor: Filip Šulc
Každé jídlo musí nejen chutnat, ale i lákat pohledem.
Autor: Filip Šulc
Vše, co je na talíři, lze sníst, nic není jen na ozdobu.
Autor: Filip Šulc
Každé jídlo musí být provedené do všech detailů.
Autor: Filip Šulc
Interiér restaurace
Autor: Formel B
Konečné prezentaci se v restauraci věnuje velká pozornost.
Autor: Filip Šulc