Diskuze
Místo krkovičky zkuste grilovat raději jehněčí, doporučuje šéfřezník
Děkujeme za pochopení.
M82i55r55o16s86l60a78v 69S52t55e44i75n52e13r
Jehněčí je podvod, nabízí se zpravidla maso už starší ovce nebo kozy. Pak je ovšem třeba, to maso naložit, aby zkřehlo, t.j. stejně jako hovězí, do kyselého láku s kořením. Po asi 5 - 7 dnech se může grilovat, menší kousky se podaří spíše, než ty větší.
Na lák neberu chemii, t.j. jakési Balzamico, ale docela nejobyčejnější Bzenecký ocet, stejně jako na saláty. Před grilováním natřít olivovým olejem a dávat nejdřív na nejžhavější místo, aby se maso uzavřelo a zachovalo šťávu. Potom dogrilovat trochu vedle, aby se na povrchu nepřipálilo.
H16o54n82z67a 39K33r36o12u12ž59e95k
V Globusu jsem si koupil vakuovný vyzrálý "flank steak". Po rozbalení se žádný nekonal, protože se jednalo o velmi dobře naaranžované 4 dlouhé ořezy. Takže doporučuji vakuované maso u těch podvodníků nekupovat.
F61r30a21n76k 85N64o11v30a30k
Tak nebyl to flank spiz limited edition? Asi bych to pomlel a udelal luxusni burger.. Ale drzost to od nich je..vyfotit a poslat na zakaznickou podporu, vrati prachy..
J13a17n 14D19o34č41e63k24a10l
Tak v některých zemích na západ od nás jsou už oblasti, kde to vepřové pomalu už ani neseženete
F39r74a77n19k 88N38o73v52a62k
Potvrzuji, najit krkovici v UK je trapeni.. kazdej rok je veprova cast v supermarketu mensi a mensi :D
M80i53c95h19a50l 41T81r17i32s44k67a
Burger s obsahem tuku 10% urcite ne - bude suchy. Bezny pomer je 80/20, ja delam 25. Odpocinuti masa pri pokojove teplote je pitomost, ktera se v CR stala mantrou, stejne jako soleni steaku po grilovani. Varil jsem v N.Y., Italii a maso se zasadne solilo pred pripravou a steaky se rozhodne pred upravou rozhone "nezahrivaly".
https://www.seriouseats.com/2013/06/the-food-lab-7-old-wives-tales-about-cooking-steak.html
K11a85r33e78l 59F35r24a12n69ě47k
Když mi poradí, kde koupit telecí nebo jehněčí za cenu krkovičky, tak do toho jdu.
O95d16s53t28r52a40n81ě12n42ý 11U29ž75i34v93a66t71e37l
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Pronájem byty 1+kk, 32 m2 - Brno - Veveří
Gorkého, Brno - Veveří
17 000 Kč/měsíc