Diskuze
Místo krkovičky zkuste grilovat raději jehněčí, doporučuje šéfřezník
Děkujeme za pochopení.
M82i55r55o16s86l60a78v 69S52t55e44i75n52e13r
Jehněčí je podvod, nabízí se zpravidla maso už starší ovce nebo kozy. Pak je ovšem třeba, to maso naložit, aby zkřehlo, t.j. stejně jako hovězí, do kyselého láku s kořením. Po asi 5 - 7 dnech se může grilovat, menší kousky se podaří spíše, než ty větší.
Na lák neberu chemii, t.j. jakési Balzamico, ale docela nejobyčejnější Bzenecký ocet, stejně jako na saláty. Před grilováním natřít olivovým olejem a dávat nejdřív na nejžhavější místo, aby se maso uzavřelo a zachovalo šťávu. Potom dogrilovat trochu vedle, aby se na povrchu nepřipálilo.
H16o54n82z67a 39K33r36o12u12ž59e95k
V Globusu jsem si koupil vakuovný vyzrálý "flank steak". Po rozbalení se žádný nekonal, protože se jednalo o velmi dobře naaranžované 4 dlouhé ořezy. Takže doporučuji vakuované maso u těch podvodníků nekupovat.
F61r30a21n76k 85N64o11v30a30k
Tak nebyl to flank spiz limited edition? Asi bych to pomlel a udelal luxusni burger.. Ale drzost to od nich je..vyfotit a poslat na zakaznickou podporu, vrati prachy..
J13a17n 14D19o34č41e63k24a10l
Tak v některých zemích na západ od nás jsou už oblasti, kde to vepřové pomalu už ani neseženete
F39r74a77n19k 88N38o73v52a62k
Potvrzuji, najit krkovici v UK je trapeni.. kazdej rok je veprova cast v supermarketu mensi a mensi :D
M80i53c95h19a50l 41T81r17i32s44k67a
Burger s obsahem tuku 10% urcite ne - bude suchy. Bezny pomer je 80/20, ja delam 25. Odpocinuti masa pri pokojove teplote je pitomost, ktera se v CR stala mantrou, stejne jako soleni steaku po grilovani. Varil jsem v N.Y., Italii a maso se zasadne solilo pred pripravou a steaky se rozhodne pred upravou rozhone "nezahrivaly".
https://www.seriouseats.com/2013/06/the-food-lab-7-old-wives-tales-about-cooking-steak.html
K11a85r33e78l 59F35r24a12n69ě47k
Když mi poradí, kde koupit telecí nebo jehněčí za cenu krkovičky, tak do toho jdu.
O95d16s53t28r52a40n81ě12n42ý 11U29ž75i34v93a66t71e37l
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Prodej podkrovního bytu 3+kk, 78 m2, Hejnice, ul. Lázeňská
Lázeňská, Hejnice, okres Liberec
3 145 397 Kč