Diskuze
VIDEO: Nejlepší kachna v Česku se nadívá lokšemi a zelím
Děkujeme za pochopení.
J21a85n 74M32a65j34z63n90e31r
chodíme tam a ta kachna NEMÁ CHYBU! :) Plzeň taky ne :)
víc takových hospod...
A29l43e42x46a11n23d28r 35K66o92s88t54k79a
Nádherný příklad toho, že jídlo v hospodě nemusí být smrtelně předražené a přitom se hospodskému vyplácí. Pokud je dobré, dveře se tam netrhnou (přesně tento případ) a náklady na kuchyň se rozředí do tolika porcí, že stačí mít na jednom každém jídle pár korun "čistého". Ps, vaří tam fakt slušně :)
J78a87r16o78s42l49a28v 92D40r37o47b67n75ý
občas dám do kachny i zelí, ale dám ji do trouby přes noc tak na 80°C. Přikrytá druhou půlkou pekáče se nemusí ani podlévat a stačí se na ni tak za 6 hodin jen mrknout jak vypadá
F76r20a35n18t38i76š57e57k 46L39u26f11t
Kachnička výborná a jsme na prvním místě v rakovině tlustého střeva. Riziko představuje tučné jídlo a jídlo upravené za vysokých teplot - pečení, grilování, smažení a týká se to hlavně masa. Doporučuji chodit na preventivní vyšetření okultního krvácení, po 50tce hradí pojišťovna a přeji dobrou chuť
O84l38g11a 69P93o36l43á66č15k95o44v58á
Každou drůbež přes noc namočím do solného roztoku, maso je pak prosolené po celé tloušťce. Sádlo odebírám a použiji jinak, nemám ráda moc mastný výpek. Lokše děláme z brambor, mouky a vejce, bez mléka. Ale tuto variantu ráda vyzkouším. Jednou jsem zkusila kachnu na pomerančích a chutnala nám také. Ale to už není česká tradice.:-)
V30l51a13d49i87m16í94r 78L35ö46b18l
Hrůza!
Tak to Vám pane Burza pěkné děkuji za tip: sotva jsem si včera krátce před polednem přečetl Váš příspěvek, vyrazil jsem přes půl Prahy do Nuslí, abych ochutnal ten zázrak.
Našel jsem přeplněný lokál s více než stem hostů (odhad) a pouhými třemi beznadějně přetíženými číšníky.
Nejdřív jsem tam seděl asi 20 minut bez povšimnutí (hosté u vedlejšího stolu čekali podle vlastních slov na zaplacení už přes půl hodiny) a když jsem na sebe začal upozorňovat, vzal mě jeden z okolo pádících pinglů konečně na milost a přijal mou objednávku (kachnu a pivo). Po dalších asi 10 minutách marného čekání -ani to pivo mi nedonesli- mi zmiňovaný číšník sdělil, že lituje, ale "kachnička už není".
V této restaraci už mě v živozě neuvidí a o ostatní důrazně před její návštěvou varuji!
J57a63r22o96s31l42a58v 89S76t57e21r26n33w45a10l13d
Nezvládli PR by iDnes :-)
T10o69m79á75š 75T63a17t34í54č17e57k
Hm, ten recept zní zajímavě. Je uložen v ŠK, přijde na řadu.
T33o30m32á58š 90K92r69a46t71o31c68h83v63í85l
Kachnu tam mají výbornou, když se povede, což je tak 7 z 10ti případů. Už jsem jí tam měl i přesolenou a tuhou (prsíčka). Mám odzkoušený, že nejlepší bývá od toho brýlatého kuchaře. Tomu vysokému s kloboukem na hlavě se občas nepovede. Né tak dobrou jsme paradoxně dostali vždycky, když jsem tam někoho vzal na nejlepší kachnu v Praze a nakonec to nebylo ono :) Ale za 99 korun je hřích si jí tam nedat. Jinak za zmínku stojí ještě guláš a smažený hermelín a pro řízky mají řízek zvaný sloní ucho, kterému to na talíři jednoznačně sluší :) A pak samozřejmě vynikající Plzeň s vypsanou teplotou a datem natankování. Jejich vlastní piva z pivnice, co mají vedle, mi přijdou hodně sladký.
L67u77b72o40m85í26r 52G16a90b77r65i65e41l
Chtěl jsem napsat obdobný příspěvek, jen doplňuji zajít tam na kachničku večer po 19 hod., když jsou pěkně vypečené a masíčko se rozpadá ne na jazyku, ale už na vidličce ....Navíc je dobré si koupit domů naložené játýrka či maso v sádílku, no prostě mňam mňam
B33a93r56b87o52r23a 83B34ä68u54c97h29e33l62o97v37á
"a teď se podívejte na video, jak Máslo kachnu nacpává". Šéfkuchař Máslo. Já se picnu. Nomen omen
M92i67l90o15š 26K39o53v92a35č
kdo chodí do restaurace podporuje mafiu,a ješte vám tam mužou neco nasypat do jídla jako Litvinenkovi
P60a46v52e25l 42D26o69l79n60í97č33e73k
Nejste náhodou lehce paranoidní?
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej zděné chaty na vlastním pozemku - jezero Sadská; Martin Kvěšek - realitní makléř
Na Vodrážce, Sadská, okres Nymburk
3 690 000 Kč