Diskuze

VIDEO: Koho by napadlo grilovat kuře na plechovce s pivem

Grilování celého kuřete s automatickým podléváním zevnitř, to není vychytávka nějaké nejmodernější trouby. To je jednoduchý trik, na který zřejmě přišel český pivař. Svojí originalitou a výsledkem natolik nadchnul i šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, že ho přidal do svých tipů pro letní grilování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DickLarge

5. 7. 2011 18:29
Pivo

To já když peču kuře rozlejvám pivo po celý kuchyni.

0 0
možnosti

aboduch

28. 6. 2011 16:44
nic novyho

tohle už dělám od pradávna,taky u toho sprostě mluvim ale nelezu stim do televize.jsem asi blbej mohl jsem byt v baliku za vodou:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Datel 15

28. 6. 2011 19:10
Re: nic novyho

1) Pohlreich neříkal, že ho vymyslel, ale že ho fascinoval natolik, že hozařadil do svého pořadu.

2) Nikdo ti nebrání jít do televize, rád se na tvé "umění" podívám, pokud budeš dobrej peníze určitě mít budeš. Ale známe to že? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Roger Wilco 2

28. 6. 2011 15:11
.

Tenhle recept jsem zkoušel nedávno, ale pekl jsem kuře normálně v troubě.  Bohužel se během pečení převrátilo a pivo vyteklo, Bylo to taky dobré, akorát bylo kuře nikoliv grilované, ale dušené na pivě. Tak chci jen upozornit - bacha na to, mělo by se ve svislé poloze nějak zajistit.

0 0
možnosti

svobodnik Halik

28. 6. 2011 9:37
ale no tak Zdendo

Zdendo v jednom dílu Ano šéfe!Jsi řekl,že nesnášíš,když se u vaření pije jakýkoli alkohol......Poslední dobou ale svůj názor vyvracíš

0 0
možnosti

IRC

28. 6. 2011 9:52
Re: ale no tak Zdendo

myslim, ze to bylo v kontextu vareni jako pracovni cinnosti. ne zabava.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

28. 6. 2011 9:09
Nadpis příspěvku

No tak ten poslední díl byl ale snobárna ;-D

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

28. 6. 2011 7:41
***

A co zkusit býčka na sudu ?

0 0
možnosti

Roger Wilco 2

28. 6. 2011 15:12
Re: ***

A grilovat plamenometem, ne?:-)

0 0
možnosti

afx

27. 6. 2011 22:59
Sůl nad zlato?

Nepotřebuju prasata, která musejí sůl strkat do všeho. Původní chuť se tím úplně překryje a zničí.

Ale kdo chce kam...

0 0
možnosti

ach jooo

27. 6. 2011 23:56
Re: Sůl nad zlato?

... pomozme mu tam - tak6e už padej! :-P

0 0
možnosti

TondaN

27. 6. 2011 22:20
kuře ,nekuře

celý pořad o grilování s polreichem se mi velmi líbil,protože polreich to má v ruce!není to žádný kutil a dodatečně se mu omlouvám,že jsem ho měl za frajera. :-) prostě-kdo umí ,umí

a nečeká na naše soudy!;-)

0 0
možnosti

ach jooo

27. 6. 2011 21:30
Trouba...

Pání odbodníci, já jsem tak zaostalá, že to slyším poprvé a tak se vám, zkušených, ptám, zda se to da dělat i v troubě a zda máte někdo zkušenost plechovka vs. lahváč?

0 0
možnosti

saho1

27. 6. 2011 21:38
Re: Trouba...

Ano, já to dělám normálně v troubě a zítra si udělám jedno kuřátko. Ty prsička jsou výborně, šťavnaté...;-D

0 0
možnosti

kookinka

27. 6. 2011 20:35
My

to děláme doma už strašně dlouho, ale pečeme ho na flašce od piva, ne na plechovce.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...