Diskuze
Testujeme kurzy vaření: U Pauluse se naučíte luxusní hovězí steaky
Děkujeme za pochopení.
Carmel Tel
dakujem
Jeden by čekal, že se třeba dozví, co se vařilo - namísto toho se dozví, jak dlouho autorka chlemtala víno a jak dlouho ji potom bolel žaludek. Skutečně pozoruhodné. pekne trefny prispevok z chuti som sa zasmial , nic proti autorke ale musi byt sranda s nou ked este do clanku napise ze jej kolegovia vraveli ze nejedz este bude
Hoa.Mai
oběd v Alcronu
Asi před rokem jsem měla možnost poobědvat v Alcronu při příležitosti obchodních jednání, kterých jsem se účastnila a která se konala právě v zasedačkách hotelu. Speciální menu bylo pro účastníky připravováno právě panem Paulusem. Krom toho, že v zasedačkách, kde jsme i jedli, bylo poměrně horko (což chuti k jídlu moc nepřidalo), mě jídlo dost zklamalo. Ne, že by bylo špatné, ale bylo takové nijaké a zajímavé na něm byly snad jen honosné názvy dlouhé na 4 řádky. Coq au vin (kohout na víně) byl pak zklamání největší, by docela tuhý, z vinné omáčky víno cítit rozhodně nebylo a celkově bylo v jídle málo zeleniny. Např. jídelní lítek avizoval v předkrmu cherry rajčátka, ve skutečnosti jsem ale dostala cherry rajčátko (JEDNO!!!), jen rozkrojené napůl.
A přestože byl oběd 4chodový, byly porce tak malé, že 90 procent účastníků se půl hodiny po něm motalo kolem stolků s malým občerstvením (a nebyli to jen češi, ale hlavně zahraniční kolegové) protože měli hlad.
Hoa.Mai
Re: oběd v Alcronu
Od té doby se musím smát, kdykoliv si přečtu něco o tom, jak luxusního jídla stačí mít na talíři tři kouštíčky a stejně se budete rozplývat blahem. Já jsem se teda nerozplývala. Kdybych si to jídlo platila sama, asi bych toho dost litovala, tím spíš, že cena menu byla přes 1000 korun. Upřímně bych za to byla ochotná zaplatit max. 250 kč.
Tohle byla jen další z věcí, o které by se dalo říct navch huj a uvnitř...no ne přímo fuj, ale spíš nic moc. Nebo za hodně peněz málo muziky. Po mamčině obyč. kuřeti s rýží chrochtám blahem mnohem víc.
flames828
...
Nevím, z článku jsem se nic moc nedověděl, teda až na to, že je to drahé, zabořené v koberci a budu se chtít vyspat s šéfkuchařem a můžu tam zadáčo chlemtat víno. K tomu nějaké sypání ingrediencí do pánve (čehož se týká snad jediná reálná rada v článku). Trochu mi to přípomíná reporty z metalových akcí, které se taky často zvrhnou v ´kdo se s kým ožral, poblil a vyspal a "děkuji všem organizátorům, bylo to super, příští rok zas'', hlavně že nám někdo zaplatil lupen/dostali sme ho zadáčo).
RADA11
Udělat stejk umí každý B L B proto je Amíci tak rádi
dělají. Šetřete, za takový peníze si kupte Kobe nebo Wagyi hovězí. Bez kvalitní suroviny neudělá ani mišelínský kuchař nic a v tom je ten problém!!!
MPík
Re: Udělat stejk umí každý B L B proto je Amíci tak rádi
Fakt? Kolik jste jich dělal a jak? A taky z čeho?
Kurt21
Zajímavý článek
Jeden by čekal, že se třeba dozví, co se vařilo - namísto toho se dozví, jak dlouho autorka chlemtala víno a jak dlouho ji potom bolel žaludek. Skutečně pozoruhodné.
AceBird
Re: Zajímavý článek
A ještě, že na večeři měla škeble a potom mušle.
EMS
hltala víno
to mě pobavilo, že prý několik hodin hltala víno, to musel tu akci pak někdo natáčet, aby byla schopná napsat oněm článek???
Lenka S.
No nevím..
Jestli je zrovna fakt, že je všechno nakrájené v mističkách plus a výhoda..To by pak mohl být kurz nahrnování ingrediencí do pánve..
m4!_luke
Re: No nevím..
A to byste jako chtela kurs krajeni zeleniny nebo co?
mysliveček
Prosil bych redakci,
aby paní redaktorce napříště zaplatila raději kurzy českého jazyka pro začátečníky. Bude to ku prospěchu všem. Díky.
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
Muži překvapivě dokážou ocenit, že starší kočku už nemusejí vychovávat
Zapomeňte na stereotypy o ženách kočkofilkách, které žijí samy a partnera či rodinu jim nahrazuje...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu
Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
Kocoura jí přejelo auto, naklonovali jí dva stejné. Povahu zaručenou nemá
Premium Za naklonování kočičího mazlíčka, o kterého přišla v jeho pouhých pěti letech, zaplatila Kanaďanka...
Tuňáka nechejte zrát v lednici, pak jen zprudka zatáhněte, aby zůstal syrový
Když středomořskou kuchyni lehce spojíte s asijskou, získáte ještě atraktivnější chuťový zážitek....
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Jarní línání psů je normální. Někdy však za něj může i začínající nemoc
Jarní výměna srsti u psa, tzv. „línání“, je přirozeným procesem, který však může pro leckteré...
Pronájem, Byty 1+kk, 32m2 - Praha - Vysočany
Strnadových, Praha 9 - Vysočany
17 900 Kč/měsíc