náhledy
Ingredience potřebné na přípravu bramborových langošů
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Odváženou hladkou mouku promíchejte se sušeným droždím a špetkou soli.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Sypkou směs přidejte k jemně nastrouhaným vařeným bramborám a mlékem zadělejte těsto.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Jakmile řídké těsto vykyne, naberte je naběračkou a na pánvi z něj vytvořte velký lívanec.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Připravte si směs na potření langošů: kečup promíchejte s jemně prolisovaným česnekem.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Hotový langoš osušte papírovou utěrkou od přebytečného tuku, potřete připraveným kečupem a posypte strouhaným sýrem.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Hotový langoš osušte papírovou utěrkou od přebytečného tuku, potřete připraveným kečupem a posypte strouhaným sýrem.
Autor: www.e-knihovnicka.cz