Diskuze

Zkusili jsme lokální donášku jídla. Má tisíce příznivců, přesto končí

Když jsem v půlce května na stránkách Vaříme.cz objednávala suroviny ke třem receptům od šéfkuchaře Romana Dolejše, nenapadlo by mě, že tvůrci tento projekt za dva týdny odpískají. Inovativní služba si v Česku podle všeho za tři měsíce nenašla potřebné množství zákazníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a95n 46N57o75v17á87k

9. 6. 2014 9:21

tisícem priznivců je jako myšleno na facebooku? ti jsou jim platní jak mrtvému zimník. :-P  měli investovat do reklamy mezi normálními lidmi.

1 0
možnosti

Takže aby se to vyplatilo, muselo by to stát výrazně víc než 120 Kč. To si v Česku může pravidelně dovolit jen málo lidí, a ti si navíc mohou dovolit jít na ještě lepší rovnou do restaurace.

0 0
možnosti

bohužel spousta vynikajících projektů končí z důvodu nedostatku financí na marketing a z důvodu špatně zvládnutého marketingu a naproti tomu se díky dobrému makretingu prodávají šunty nebo tuctovky - příkladem mohou být kecky Vans nebo Converse - a lidé si jak šílení kupují za dva litry kecky, které jsme v 80 letech kupovali za pár kaček a nebýt toho skvělého marketingu nekdo by dnes o ně ani nezavadil, navzdory tomu dnes nenajdete mlaďase, který by bez nich mohl žít;-)

1 0
možnosti

Nebo kde by bez velmi kvalitního marketingu dnes byla firma Apple?

1 0
možnosti

tisíce příznivců ?????? to jsou like na fb ??? Chtěl jsem koncept zkritizovat,ale kvalitní suroviny+recept , dodané v pravém poměru ...ušetří peníze za nákup zbytečných surovin ..má to koule !!

0 0
možnosti

To je právě ten nesmysl na který ta firma doplatila.  Každá normální domácnost má kuchyň. A ta má nějaká špajz. A to ať ve formě skříně, nebo dokonce malé místnosti, případně zásuvek a poliček. A v nich je mouka, cukr, koření, oleje, dochucovací omáčky aj.  Dále pak má každý ledničku. V ní třeba máslo, vajíčka, mléko.... Dnes je také běžné pěstování bylinek přímo doma, za oknem, na balkoně. Fakt nevidím nejmenší důvod proč by mě někdo měl odměřovat to, co běžně doma mám a normálně používám.   Takže koule to právě nemá.

0 1
možnosti

Tak to by mě neoslovilo, ani kdybych o tom věděla...

0 0
možnosti

Skoda, nestacil jsem vyzkouset. Recepty byly zajimave, tenhle model ma jiste neco do sebe.

3 0
možnosti

Něco podobnýho tu už bylo, jmenovala se to Torád, bohužel taky to krachlo. Jednou jsme to zkusili a byli jsme moc spokojení. Ale pokud chci uvařit něco extra, vyzkoušet nový recept, tak si nejen že udělám čas na vaření, ale i na nákup potravin. Prostě to k tomu patří.

3 0
možnosti

Problém je v tom, že vzhledem ke koupěschopnosti místního obyvatelstva to není ani pro masového spotřebitele, ani pro bohatou klientelu. Ti první si to nemohou dovolit a ti druzí si mohou dovolit jít do dobré restaurace.

0 0
možnosti

Kostku ve skluzu zvládnete i bez dodaných surovin;-D

5 2
možnosti

B37e41n 51P58a58v17k76a

5. 6. 2014 14:30

Jsem na to teda přiznám se narazil. A fakt se mě to líbilo. Ale holt asi špatný marketing či cenotvorba. No je to taková hipsterská záležitost. Nakoupit suroviny v Makru a pak to hodit dále v balíčkách lidem. Ale jak říkám, fakt se mě to líbilo.

0 0
možnosti

Drobná rada: když už chcete používat slůvko "mě/mně" místo "mi", tak je dobré zjistit, kdy co psát :)

0 0
možnosti

asi špatná reklama.... 

nevěděl jsem, vyzkoušel bych, škoda

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...