náhledy
Maso už začíná v řezu měnit barvu.
Autor: Marek Burza
Gril se dodává v pouzdru připomínajícím obal na bubny.
Autor: Marek Burza
Ventilátor pohánějí čtyři baterie typu AA.
Autor: Marek Burza
Kompletně rozložená souprava
Autor: Marek Burza
Designový kotlík se vzduchovým pohonem
Autor: Marek Burza
Do barevné kovové mísy se vloží nerezová a pak zapalovací miska.
Autor: Marek Burza
Na misku nakapejte trochu gelového podpalovače a zapalte.
Autor: Marek Burza
Košík naplňte uhlím a vložte ho na zapálený gel.
Autor: Marek Burza
Otáčením knoflíku zvyšujete intenzitu foukání vzduchu, a tím pádem i teplotu ohniště.
Autor: Marek Burza
Mřížku zajistěte „packami“ po okraji grilu.
Autor: Marek Burza
Po pár minutách začíná uhlí v košíku žhnout.
Autor: Marek Burza
Zhruba po pěti minutách je gril nažhavený.
Autor: Marek Burza
Rozpalování uhlí hodně pomáhá ventilátor.
Autor: Marek Burza
Po grilování je madlo grilu stále dost chladné, aby bylo možné jej sejmout.
Autor: Marek Burza