Diskuze

Pracují 16 hodin denně, michelinskou hvězdu získali už za rok

Mladý kuchař Filip Šulc se pustil do průzkumu michelinských restaurací. Zajímá ho, jak to v nich funguje. Proto si v nich domlouvá stáže a my se s vámi jeho prostřednictvím můžeme o čerstvé zážitky podělit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kostka ve skluzu R^:-P

2 1
možnosti

L17a44d70a 64N79o44v18a51k

1. 2. 2016 18:24

Zajímalo by mě za jak dlouho by umřel člověk hlady, kdyby se stravoval pouze v michelinské restauraci....:-P Ale zase by věděl, že dostal jen prvotřídní a čerstvé suroviny....

2 0
možnosti

pokud na to máte rozpočet tak hlady neumřete .mám 190cm /100kg a pokud si dám celé menu (tedy nedávám si moučnííky) tak hlad rozhodně nemám ,to je zkrátka blbost jen si nesmíte dojíít na oběd a dát si jen hlavní chod ,ale musíte přidat alespon polévku nebo předkrm

0 0
možnosti

P90e93t15r 21S89o35k11o39l

1. 2. 2016 15:35

Až na ten pařátek z holuba jsem z toho článku dostal celkem slušný hlad. :-)

0 0
možnosti

Chudák, jak dlouho to vydrží...

0 0
možnosti

K92a95r48e33l 77M42a32l26ý

1. 2. 2016 7:40

Konfitovane varle z krtka na bio rozmarynu s prelivem z doma prejeteho sneka - zaspinit talir, napalit cenu a mamo, sousedi budou koukat, az jim o tom budeme vykladat.

14 18
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...