Diskuze
Jídlo je přežitek, můj nápoj ho v budoucnu nahradí, tvrdí vynálezce
Děkujeme za pochopení.
A11n59t20o17n60í94n 34S69e75b35e88r80a
Dneska jsem šel zcela hladový kolem jednoho okna, kde náramně voněl oběd. Pečené maso a brambory s cibulkou.
Co bych dal za to, aby tam dneska jedli MANU, abych se netrápil :-D
J86o30s10e26f 95H28r44n30č47í69ř
Abych něco podobného "konzumoval", musel bych se odstěhovat na Mars...
R61o79m25a50n 96P35y96t82e12l
Nic nového, 25 piv denně udělá to samé.
V40á13c26l67a40v 92P93o41t88k55a38n
Mě se to líbí, hlavně v tom že do sebe nacpu vše potřebné v pravidelném cyklu. Samozřejmě si zajdu na steak nebo oběd pokud to vyjde, ale pokud není čas tak dnes obědvám místy i v 5 večer a to je špatně.
D40a97n39i90e19l96a 98U71r91b33a65n78o62v50á
tak nevím co je na tom převratného, takové ty koktejly se vším jako náhražku stravy má každý druhý dietní program ala ultraslim nebo herballlife a podobně - v čem se to jeho od tohohle tedy liší?
H40a21n53a 44J65e43n50í90k26o48v22á
ty, které nebaví jíst, by se měli naučit vařit, ochutnat různá jídla, a ono by je taky začalo bavit jíst :)
J33a39n 93Z14i88m69m44e55r94m48a70n74n
JIdlo je nejvetsi metla lidstva a na nespravnou vyzivu umira 50% lidi.
K61a72t80e87ř34i86n20a 74V34a63š26á10k80o49v95á
nejvetsi metla lidstva je mysleni, vse, co je, tvorime svym smyslenim..
K33a22t87e48ř80i89n78a 84V66a14š67á12k62o31v32á
To uz jsem nekde videla....treba v Atlasu mraku...svata Sonmi, ochranuj nas..
V66í11ť68a 46N91o71v83á54k
O víkendu náhodná zastávka ve Vyžlovce. Maso na 500g + grilovaná zelenina. Jestli si mam vybrat mezi napojem za 69 Kčs a tím obědem za 380 Kčs...Tak repete toho steaku.
O25n14d16ř73e86j 69M22a93l32ý
Kčs? Československo už drahně let neexistuje.
A73n20t42o17n98í89n 83V81á86c24l83a65v84í56k
Tak to je PÍsOVINA !!! Přátelé !!!
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej bytu 1+kk, OV, 27 m2, Praha 4 - Točná, ul. náměstí Antonína Pecáka
náměstí Antonína Pecáka, Praha 4 - Točná
3 150 000 Kč