náhledy
Hovězí carpaccio zvládnete podle Pohlreicha připravit i doma.
Autor: FTV Prima
Očištěnou svíčkovou jednoduše obalte v kořenící směsi (složení najdete v textu).
Autor: FTV Prima
Přidejte ještě trochu soli, která má za úkol z masa vytáhnout vodu.
Autor: FTV Prima
Přidejte ještě trochu soli, která má za úkol z masa vytáhnout vodu.
Autor: FTV Prima
Maso pevně přetáhněte fólií.
Autor: FTV Prima
Do lednice naložené maso uložte na 10 dní, případně z něj jen občas podle potřeby slijte uvolněnou vodu a přendejte ho na čistý talíř..
Autor: FTV Prima
Po deseti dnech maso opláchněte pod čistou vodou, abyste z něj dostali solnou krustu, osušte a můžete ho krájet a servírovat.
Autor: FTV Prima
Při podávání za studena maso krájejte na co nejtenčí plátky.
Autor: FTV Prima
Při podávání za studena maso krájejte na co nejtenčí plátky.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich doporučuje hovězí maso naložené v soli a koření servírovat s fazolovým salátem.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich doporučuje hovězí maso naložené v soli a koření servírovat s fazolovým salátem.
Autor: FTV Prima
Servírování carpaccia za studena, s fazolovým salátem a čekankou.
Autor: FTV Prima
Maso naložené v soli ale také můžete osmahnout na trošce olivového oleje a podávat teplé.
Autor: FTV Prima
Prohřáté maso obalte v nasekaných bylinkách a pokrájejte na plátky.
Autor: FTV Prima
Prohřáté maso obalte v nasekaných bylinkách a pokrájejte na plátky.
Autor: FTV Prima
Vlevo maso naložené v soli servírované za studena, vpravo prohřáté.
Autor: FTV Prima