Diskuze

Nechcete na Vánoce kapra? Zkuste marinovaného lososa, jak ho neznáte

Lidí, kteří na Vánoce nahrazují českého kapra lososem, stále přibývá. Petr Vlásek z restaurace AvantGarde na Playtvak.cz ukáže, jak jej připravit netradičně marinovaného v citrusech s opečenými bramborami, špenátovými listy a omáčkou s cherry rajčátky, olivami a kapary.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B57e50n 55P81a65v95k22a

27. 11. 2016 12:47

Možná to jenom někdo dodělal ve photoshopu, ale ta barva toho lososa je fakt už overkill. To nějak přehnali s krmivem na barvu, ne?

0 0
možnosti

To asi myslí toho lososa z klecových chovů krmeného granulemi , tak to dík nechci

1 0
možnosti

L30a14d59a 24N10o80v80a75k

26. 11. 2016 19:32

hm.. losos na vánoce, to je docela nechutný...

1 0
možnosti

Lososa mám každou chvíli, kapra jen na vánoce

6 0
možnosti

Nežli kosti z kapříka, mám raději vepříka.

2 0
možnosti

Tak. Řízeček nic nenahradí... ;-)

0 0
možnosti

Norové prý pověst lososí pochoutky dokonale zničili... Jíst ho, anebo nejíst? 8-o

Kdo ví? Na každém šprochu... :-/

1 0
možnosti

Lososa si dáme kdykoli během roku,ale na Vánoce kapra a řízky.Ovšem každého věc co kdy jí.

8 0
možnosti

Lososa jíme už asi šestý rok, pochoutka.R^

1 2
možnosti

jenze ty i ja zijeme ve state ktery ma morske hranice, takze losos je pro nas i pro tebe domaci ryba.

U nas doma stridame lososa se pstruhem a k tomu kazdorocne morske plody, take z domaci produkce.

Kapr je u nas skodna a chutna nesmirne bahnite, protoze zije v bahnitem prostredi a necisti se ani pobytem v ciste vode.

1 0
možnosti

L95i67b51o55r 20T83y90m33e67š

26. 11. 2016 4:14

No losos nevím, klasická ryba je opravdu kapr, možná ještě pstruh jako naše sladkovodní ryba, ale mořská u nás?

2 0
možnosti
Foto

Losos u nás byl běžná ryba, než se postavily jezy a přehrady. Ve skanzenu v Hlinsku dokonce říkali, že pražské služky si ve smlouvách vymiňovali, že lososa budou jíst maximálně 2x týdně.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...