Diskuze
Maso z rostlin ve vegetariánském řeznictví chutná jako to opravdové
Děkujeme za pochopení.
K94a35t66e90ř51i18n59a 98F43e21n86c35l44o62v82á
Není to matení zákazníka? Maso bez masa...
A proč chtějí vegetariáni jíst něco, co chutná jako něco, co jíst nechtějí?
To je jako kdybych já jako (téměř) abstinent chtěla nealko alkohol.
M30a96r40t77i22n 54M46a39i53k37s76n52a79r
Tohle je pro zacinajici Vegany / Vegetariany, pokud se v jednom bode rozhodnete ze budete Veg... tak najednou mate problem, jidla ktera vam chutnali tak jsou s masem, a mate treba chut si dat stroganov, a co s tim? Bez masa to neni, tak pouzijete tohle. :) Pokud by jste byl vegan od doby co se uci varit, nejspise tam nezavitate, dokud nebude nouze hladu pobliz.
T18o28m12á75š 55V74o60t44r33o25u56b58e45k
Kam ten svět spěje???
O86d19s44t14r29a34n60ě70n45ý 39U53ž28i68v49a87t37e47l
V24e41r17o28n34i91k83a 58K88o86u31k82o95l80s83k28á
Já nevím... Nejíst maso je pro mě zcela přirozená věc. Mně maso většinou nechutná, navíc se u mě čím dál víc projevuje i ta etická stránka věci. Oba tyto důvody znamenají, že se stravuji přirozeně téměř vegetariánsky. Je mi v podstatě jedno, jak se dané jídlo jmenuje, hlavně když mi chutná, obsahuje bílkoviny a zeleninu a já vím, z čeho je vyrobené. Nějaké "kuřecí na paprice," sójové párky a podobně mi připadají jako holý nesmysl a berlička pro lidi, kteří maso nejedí jen z nějakého falešného důvodu nebo je to pro ně póza...
A76n67t37o93n48í17n 51S91e19b71e88r58a
Jan ko kolikrat koupim kureci a nechutna to jak kure. Jestli tohle chutna jak kure, tak jestli to neni lepsi.
Z57d86e34n71ě16k 85T11r24u51t26n61o26v60s55k40ý
A co na to EU? Jak může tolerovat název řeznictví, kde není maso? To je klamání spotřebitele.
M86i49r57e68k 98M90a81c60h
Lidé většinou nejí maso z filozofických důvodů a ne proto, že by jim nechutnalo. Jenže když přestanou jíst maso (a nebo dokonce všechny živočišné potraviny), tak důsledkem často bývá omezená škála dostupných chuťových podnětů, či zdrojů uspokojení. Potom uvítají možnost vrátit se k chuti masa bez zabíjení.
D88a24v19i62d 13R34i10e12s62z
Hmm, vegetariánské řeznictví... asi si založím masožroutskou zeleninu. Treba mrkev vykrojená z lososa, nebo červená řepa z jater...
V79o68j76t60ě15c20h 43R91ů76ž15e62k
Zajímavý záměr. Ale jste si jist, že si najdete klientelu?
M31i32r40o88s58l94a52v 21S73u85c93h35y
Vážená redakce, můžete prosím článek doplnit o ceny? Hrozně by mě zajímalo, kolik taková sranda stojí. A jen tak mimochodem, jeden pokrm dle vašeho receptu dající 2 porce by sotva stačil nakrmit jedno mé dítě.
A36n16t98o23n35í54n 37S83e78b21e38r77a
V restaruraci na menu se už bežně dává 120 g masa na porci. Takže 100g zeleninového pajšlu je asi taky ok.
J40a75k49u97b 16F39e83i61f86a39r
Přijde mi to trapné.
Nemám problém si dát originální, bezmasé jídlo.
Ale když mám chuť na kachnu, tak si dám kachnu a nechci žádný blivajz alá Tricatel.
K71v45ě51t16a 19D47o12s33o85u43d49i53l16o95v18á
Když mám chuť na kachnu, připravím rostlinnou alternativu alá kachna.
Připadá mi trapné kvůli své chuti zabíjet živého tvora.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej stavební pozemek 2.587m2 - Košátky
Košátky, okres Mladá Boleslav
3 490 000 Kč