Diskuze
Maso z rostlin ve vegetariánském řeznictví chutná jako to opravdové
Děkujeme za pochopení.
K83a38t48e65ř90i88n84a 98F38e56n25c47l49o65v80á
Není to matení zákazníka? Maso bez masa...
A proč chtějí vegetariáni jíst něco, co chutná jako něco, co jíst nechtějí?
To je jako kdybych já jako (téměř) abstinent chtěla nealko alkohol.
M80a26r40t14i89n 97M34a78i91k14s79n10a72r
Tohle je pro zacinajici Vegany / Vegetariany, pokud se v jednom bode rozhodnete ze budete Veg... tak najednou mate problem, jidla ktera vam chutnali tak jsou s masem, a mate treba chut si dat stroganov, a co s tim? Bez masa to neni, tak pouzijete tohle. :) Pokud by jste byl vegan od doby co se uci varit, nejspise tam nezavitate, dokud nebude nouze hladu pobliz.
O15d89s88t28r82a77n50ě64n52ý 46U45ž85i44v85a13t69e72l
V85e19r84o36n15i93k25a 38K14o72u94k86o92l76s24k64á
Já nevím... Nejíst maso je pro mě zcela přirozená věc. Mně maso většinou nechutná, navíc se u mě čím dál víc projevuje i ta etická stránka věci. Oba tyto důvody znamenají, že se stravuji přirozeně téměř vegetariánsky. Je mi v podstatě jedno, jak se dané jídlo jmenuje, hlavně když mi chutná, obsahuje bílkoviny a zeleninu a já vím, z čeho je vyrobené. Nějaké "kuřecí na paprice," sójové párky a podobně mi připadají jako holý nesmysl a berlička pro lidi, kteří maso nejedí jen z nějakého falešného důvodu nebo je to pro ně póza...
A83n92t44o88n73í31n 12S58e17b78e25r63a
Jan ko kolikrat koupim kureci a nechutna to jak kure. Jestli tohle chutna jak kure, tak jestli to neni lepsi.
Z32d10e17n81ě71k 23T62r16u63t79n98o95v73s89k77ý
A co na to EU? Jak může tolerovat název řeznictví, kde není maso? To je klamání spotřebitele.
M14i54r77e59k 69M31a31c59h
Lidé většinou nejí maso z filozofických důvodů a ne proto, že by jim nechutnalo. Jenže když přestanou jíst maso (a nebo dokonce všechny živočišné potraviny), tak důsledkem často bývá omezená škála dostupných chuťových podnětů, či zdrojů uspokojení. Potom uvítají možnost vrátit se k chuti masa bez zabíjení.
D91a68v79i98d 64R16i35e28s36z
Hmm, vegetariánské řeznictví... asi si založím masožroutskou zeleninu. Treba mrkev vykrojená z lososa, nebo červená řepa z jater...
V77o60j15t14ě65c23h 24R78ů24ž17e11k
Zajímavý záměr. Ale jste si jist, že si najdete klientelu?
M14i93r48o25s82l52a96v 13S38u28c55h42y
Vážená redakce, můžete prosím článek doplnit o ceny? Hrozně by mě zajímalo, kolik taková sranda stojí. A jen tak mimochodem, jeden pokrm dle vašeho receptu dající 2 porce by sotva stačil nakrmit jedno mé dítě.
A11n49t24o22n91í23n 97S10e38b60e71r27a
V restaruraci na menu se už bežně dává 120 g masa na porci. Takže 100g zeleninového pajšlu je asi taky ok.
J22a84k73u48b 41F62e79i54f24a30r
Přijde mi to trapné.
Nemám problém si dát originální, bezmasé jídlo.
Ale když mám chuť na kachnu, tak si dám kachnu a nechci žádný blivajz alá Tricatel.
K55v97ě30t63a 25D21o18s31o89u17d32i27l13o63v51á
Když mám chuť na kachnu, připravím rostlinnou alternativu alá kachna.
Připadá mi trapné kvůli své chuti zabíjet živého tvora.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Stavební pozemek Libušín
Boženy Němcové, Libušín, okres Kladno
4 200 000 Kč