Proč Besky?
Je to přezdívka, zkratka mého jména za svobodna, kdy jsem byla Beskydiarová.
Někdy mám pocit, že kdyby před vás postavili kyselou okurku a máslo, byli byste z toho schopni udělat svíčkovou. Kde se bere ta schopnost okamžitě vymyslet recept z čehokoli?
Na natáčení jsem se líčila sama, takže jsem byla rychlejší a každé ráno si četla v kuchařských knihách. Znala jsem recepty na spoustu věcí, které jsem vůbec nepotřebovala. Mám výhodu fotografické paměti. Nevím přesně gramáž, ale vynoří se mi fotky. Ale teď už je to z paměti zase vymazané. Pak to chce odvahu a talent. Například takové buchtičky s matchou místo se šodó. To jsou občas recepty, které svět neviděl, ale díky každodennímu vlivu internetu máme v hlavě různé recepty.
Když přepnu do módu ledová královna, vypadám, že nemám emoce. Přitom se mi kroutí střeva, je mi horko, kolikrát až skoro špatně.